Τραγωδία! Δύο ανήλικα παιδάκια κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους!

Σε κρίσιμη κατάσταση κι άλλα μέλη της οικογένειάς τους!

Τραγωδία! Δύο ανήλικα παιδάκια κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους!

Τεράστια τραγωδία για μία άτυχη οικογένεια! Δύο ανήλικα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους καθώς κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους!

Ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγόρι 15 ετών τα θύματα της τραγωδίας

Δύο αδέλφια, ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγόρι 15 ετών έχασαν σήμερα τη ζωή τους, στην πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι τους.

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά σε γνωστό ξενοδοχείο!

Μια 70χρονη γυναίκα, η γιαγιά των παιδιών, τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί εγκαύματα στα πόδια και την πλάτη, ενώ ένας 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά, έχοντας εισπνεύσει καπνό, που είχε κατακλύσει το διώροφο σπίτι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπύραρχος Μισέλ Σμιτ της πυροσβεστικής του Φολσβιλέ (βορειοανατολική Γαλλία)..

Ένα πέμπτο πρόσωπο, ένας άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, προτού φθάσουν οι πυροσβέστες, τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

«Ο 15χρονος εγκλωβίστηκε από τις φλόγες στον πρώτο όροφο» εξήγησε ο αντιπύραρχος, προσθέτοντας ότι οι σκάλες του κτιρίου κατέρρευσαν.


«Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν 9 άτομα μέσα στο κτίριο» περιέγραψε ο ίδιος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Κρήτη: Δυο διαμερίσματα τυλίχθηκαν στις φλόγες!

Δύο διαμερίσματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, στην Κρήτη προκαλώντας πανικό στους κατοίκους και της περιοχής!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες όταν μέσα σε λίγες ώρες δύο διαμερίσματα πήραν φωτιά σε περιοχές του Ηρακλείου.

Στην πρώτη περίπτωση, οι καπνοί σε ένα ισόγειο διαμέρισμα προκάλεσαν αναστάτωση στη Νέα Αλικαρνασό, ενώ η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα, σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική που με δύο οχήματα και πέντε υπαλλήλους κατάφερε να αντιμετωπίσει τα περιστατικά, χωρίς να απειληθούν γειτονικές οικίες. Και για τις δυο περιπτώσεις, προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Έκτακτο: Φωτιά τώρα σε κτίριο κοντά στην Πατησίων!

Πηγή: protothema.gr

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη! Στο νοσοκομείο μια γυναίκα!

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Κρήτη. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η ένοικος του διαμερίσματος στην προσπάθεια της να βγει από το σπίτι τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Επικίνδυνη πυρκαγιά στην Κρήτη! Πνέουν ισχυροί άνεμοι!

Από την φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου

Πηγή: iefimerida.gr