Θρίλερ στο Blue Star Naxos! Ξεκίνησε να "μπάζει" νερά!

Έσκασε τώρα!

Θρίλερ στο Blue Star Naxos! Ξεκίνησε να

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα μέσα στο Blue Star Naxos! Ξαφνικά ξεκίνησε να "μπάζει" νερά!

Μέσα στο καράβι βρίσκονταν 64 άτομα από το πλήρωμα και 68 επιβάτες!

Συναγερμός στην Κέρκυρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές περιοχές!

Ελεγχόμενη εισροή υδάτων σημειώθηκε σε δύο κενές δεξαμενές εφεδρικής πλευστότητας του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Βlue Sar Naxos” με 132 επιβαίνοντες(64 άτομα πλήρωμα και 68 επιβάτες), κατά την προσπάθεια προσέγγισης στο λιμάνι της Σχοινούσας.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πλοίο πλέει προς το λιμάνι της Νάξου, όπου και αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 9 πμ.

Από το λιμενικό σώμα έχουν τεθεί σε ετοιμότητα πλωτό του λιμενικού ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτης δύτης για παροχή συνδρομής εάν απαιτηθεί.

Θρίλερ στο Αντίρριο: Νεκρός ο ένας επιβάτης του ιστιοπλοϊκού που αναποδογύρισε!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του ιστιοπλοϊκού που αναποδογύρισε! Νεκρός βρέθηκε ο ένας επιβάτης - ο δεύτερος αγνοείται!

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Θρήνος στο Λασίθι! 57χρονος έπεσε από το μπαλκόνι ενώ μάζευε τα ρούχα και πέθανε!

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες Πυροσβεστικής και Λιμενικού για τον εντοπισμό του δεύτερου επιβάτη του ιστιοπλοϊκού που ανετράπη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Αντιρρίου λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.

Οι διασώστες στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατάφεραν να ανασύρουν τον πρώτο επιβάτη του ιστιoπλοϊκού για τον οποίο υπήρχε από τις 9 το βράδυ η εικόνα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τραγωδία σε πλοίο! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σε πλοίο στην Βραζιλία. Νεκρός είναι Έλληνας πλοίαρχος από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Το συμβάν σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Γκουάιμπα της Βραζιλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.

Θρήνος! Ξάπλωσε επειδή είχε πονοκέφαλο και δεν σηκώθηκε ποτέ! Την βρήκε η μητέρα της νεκρή...

Στο πλοίο επέβαιναν είκοσι επτά μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε κοντά στις καμπίνες και στο εστιατόριο στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου, σβήστηκη από το πλήρωμα αλλά δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.

Θρήνος στην Πάτρα: Βρέθηκε ν