Φρίκη! Τον απέρριψε κι εκείνος τη βίασε και τη σκότωσε!

Σοκ και δέος!

Φρίκη! Τον απέρριψε κι εκείνος τη βίασε και τη σκότωσε!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για τον αδίστακτο άνδρα που βίασε και σκότωσε 19χρονη κοπέλα επειδή εκείνη τον απέρριψε.

Ο δράστης σφύριζε στην κοπέλα στον δρόμο και εκείνη τον αγννοούσε προκαλώντας την οργή του.

Φρίκη! Βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη επί τέσσερα χρόνια!

Ο άνδρας συνελήφθη στο Σικάγο και κατηγορείτε για το βιασμό και το στραγγαλισμό της άτυχης 19χρονης φοιτήτριας. Προς το παρόν αποφασίστηκε να κρατηθεί χωρίς εγγύηση κατά τη διάρκεια ακρόασης στο δικαστήριο μιας και όπως αναφέρει ο εισαγγελέας, ομολόγησε το έγκλημά του.

δολοφόνος

Φρίκη στη Σαλαμίνα! Τη βίασαν οι κολλητοί του πρώην της!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για την άτυχη φοιτήτρια την οποία βίασαν οι κολλητοί του πρώην της στη Σαλαμίνα!

Δύο άντρες κατηγορούνται και συνελήφθησαν για βιασμό μιας φοιτήτριας, κατά συναυτουργία στις 10 Μαρτίου του 2019 στη Σαλαμίνα. Η κοπέλα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της!

Σοκ! Γνωστός σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμό ηθοποιού!

Οι δύο άνδρες γνώρισαν την άτυχη κοπέλα μέσω του πρώην της, και αφού την οδήγησαν δια της βίας σε σπίτι και τη βίασαν και οι δύο. Το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν προ δεκαημέρου.

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα η 19χρονη φοιτήτρια δεν μιλούσε, αφού είχε δεχτεί απειλές. Ο νεαρός με τον οποίο είχε ερωτικό δεσμό στο παρελθόν της έστησε παγίδα, και εκείνη τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην Σαλαμίνα όπου την βιάσαν διαδοχικά οι δυο φίλοι του, ακινητοποιώντας την με χειροπέδες!

Αρχικά δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, ωστόσο η ιστορία της Ελένης Τοπαλούδη της έδωσε κουράγιο να μιλήσει για τα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η 19χρονη κατέφυγε αρχικά σε ψυχολόγο για να μάθει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού. Ο ψυχολόγος την βοήθησε και την έπεισε να αποκαλύψει όσα έζησε και στις 24 Μαΐου κατήγγειλε τον βιασμό της στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία των δραστών.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της την είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σαλαμίνα για να συζητήσουν. Όταν έφτασε εκεί, τον βρήκε με πέντε φίλους του, δυο από τους οποίους την παρέσυραν σε άλλο χώρο όπου την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και μετά την βίασαν!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους:

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992

βιαστές σαλαμίνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: athensmagazine.gr