Παναγιώτης - Ραφαήλ: Η νέα ανάρτηση των γονιών του και το μήνυμα αισιοδοξίας!

Συγκινούν για ακόμη μια φορά!

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Η νέα ανάρτηση των γονιών του και το μήνυμα αισιοδοξίας!

Μια νέα ανάρτηση έκαναν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ ο οποίο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας.

Έλαβε την θεραπεία για την οποία ταξίδεψε στη Βοστόνη στις 21 Νοεμβρίου και, όπως έγραψαν οι γονείς του στο Facebook, «διανύουμε την αναμενόμενη περίοδο ανάρρωσης».

Με αφορμή, δε, την ημέρα των ευχαριστιών οι γονείς του μικρού αγοριού επαναλαμβάνουν το «ευχαριστώ» προς όλους όσοι βοήθησαν για να μεταβεί το μικρό αγόρι στη Βοστόνη.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του - Τι αναφέρει ο γιατρός του;

«Σήμερα η Αμερική γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που χάρη στην αγάπη σας και την δύναμη σας καταφέραμε να είμαστε εδώ. Αυτή η νίκη ανήκει στον καθενα από σας που ξόδεψε χρήμα, χρόνο και σκέψη για να μας υποστηρίξει!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλα, διανύουμε την αναμενόμενη περίοδο ανάρρωσης. Σας ευχαριστούμε για όλα! Πολλά φιλιά από τον μικρό σας ήρωα!!!», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Σήμερα η Αμερική γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια...

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Thursday, November 28, 2019

Χαμόγελα ευτυχίας για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Το μήνυμα της οικογένειας του...

Χαμόγελα ευτυχίας έχουν αρχίζει και εμφανίζονται για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ. Το μήνυμα της οικογένειας του θα σας συγκινήσει.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας του, σύμφωνα με ανάρτηση τον γονιών του στο Facebook.

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά», ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και όπως είναι έγιναν χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Ασύλληπτη τραγωδία: Κρεμάστηκε 27χρονος στα Τέμπη!