Πτώση από ύψος 300 μέτρων για τον Μπραντ Γκόμπραϊτ! Είναι πια νεκρός...

Μόλις 31 ετών!

Πτώση από ύψος 300 μέτρων για τον Μπραντ Γκόμπραϊτ! Είναι πια νεκρός...

Πτώση από ύψος 300 μέτρων για τον Μπραντ Γκόμπραϊτ και δυστυχώς είναι πια νεκρός!

Το κακό έγινε όταν κατέβαινε την πλαγιά ενός γκρεμού στο Ελ Πορτέρο Τσίκο στο Μεξικό μαζί με τον συνορειβάτη του Άινταν Τζέικομπσον, ο οποίος έπεσε από χαμηλότερο ύψος και τραυματίστηκε.

«Αρχίσαμε την κατάβαση. Βρισκόμουν λίγο πιο πάνω από αυτόν, στην αριστερή πλευρά, αυτός στα δεξιά. Τότε, εντελώς ξαφνικά, άκουσα έναν κρότο και αρχίσαμε να πέφτουμε με ταχύτητα», δήλωσε ο Τζέικομπσον.

Θρήνος! Νεκρός ο πρώην πρωθυπουργός της....

Ο Τζέικομπσον προσγειώθηκε σε έναν θάμνο, όταν ο Γκομπράϊτ είχε ήδη πεθάνει. «Ηταν όλα μια θολούρα. Τσίριξε και τσίριξα. Αυτό που θυμάμαι είναι την μπλε μπλούζα του να αναπηδάει στην άκρη του γκρεμού», περιγράφει.

Θρήνος! Νεκρός στα 49 του ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι έπεσε νεκρός στα 49 του ο Σπύρος Σταθόπουλος! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Υπέκυψε κατά τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός καθηγητής Αγγλικής - εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας, Σπύρος Σταθόπουλος.

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την παραμονή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας, κατέληξε σήμερα το πρωί.

Θρήνος: Νεκρός είναι ο Γιώργος Σαΐτης σε ηλικία 55 ετών!

Ο Σπύρος ήταν ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και οικογενειάρχης, πατέρας δύο κοριτσιών. Η αγάπη του για το ποδήλατο, δυστυχώς του κόστισε τη ζωή, σε ένα αδιανόητο περιστατικό εκείνο το βράδυ.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς η οικογένειά του διατηρεί εδώ και χρόνια γνωστό βιβλιοπωλείο στην οδό