Χαριλάου Τρικούπη: Επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ! Υπήρξαν προσαγωγές;

Εξερράγησαν δίπλα τους!

Χαριλάου Τρικούπη: Επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ! Υπήρξαν προσαγωγές;

Μεγάλη επίθεση με μολότοφ σε ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη στις 03:15 σήμερα τα ξημερώματα! Υπήρξαν προσαγωγές; Τι ανακοίνωσαν οι αρχές;

Οι νεαροί πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ!

Σοκ στα Βριλήσσια: Κλέφτες ανατίναξαν ΑΤΜ! Τι συνέβη;

Ομάδα περίπου 15 νεαρών επιτέθηκε στις 03:15 σήμερα τα ξημερώματα στην διμοιρία των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Διδότου και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Οι νεαροί πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, οι οποίες εξερράγησαν χωρίς να προκληθούν ζημιές ή τραυματισμοί και εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στο Περιστέρι! Εμπρηστική επίθεση σε τρία αυτοκίνητα!

Μία μεγάλη τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Περιστέρι! Έγινε σφοδρή εμπρηστική επίθεση σε τρία αυτοκίνητα!

Δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα ακόμη υπέστη ζημιές με εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά σε γνωστό ξενοδοχείο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στα τρία αυτοκίνητα, δύο επιβατηγά και ένα εταιρικό, που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Παπαρηγοπούλου, στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Και τα τρία αυτοκίνητα που δέχθηκαν επίθεση άνηκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη, κάτι που κάνει τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η εμπρηστική επίθεση.

Τα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες που μετέδωσε το κανάλι. Το τρίτο υπέστη ζημιές.

Τη στιγμή των εκρήξεων, όπως δήλωσαν κάτοικοι στο OPEN TV, κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και με λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πάντως αποφεύχθηκε επέκταση της φωτιάς.

Θρίλερ στην Εθνική όδο! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ένα σκέτο θρίλερ έζησε άτυχος οδηγός στην Εθνική οδό, όταν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν εν κινήσει, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και ενώ βρισκόταν εν κινήσει, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας.

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στα Μεσαρά!

Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, το όχημα άρχισε να βγάζει καπνους, τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, ευτυχώς, οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τις πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσηβσαν αμέσως της φωτιά και άνδρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

αυτοκίνητο κάηκεαυτοκίνητο κάηκε εθνική οδός
Πηγή: trikalavoice.gr