Σοκ στη Βόνιτσα: Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή! Ποια η κατάστασή της;

"Στο πόδι" όλη η περιοχή!

Σοκ στη Βόνιτσα: Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή! Ποια η κατάστασή της;

Σοκ επικρατεί στη Βόνιτσα, με την είδηση πως μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή! Ποια η κατάστασή της;

Oι αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει!

Συναγερμός στη Χάγη: Σφοδρή επίθεση με μαχαίρι! Υπήρξαν τραυματίες;

«Σήκωσε» στο πόδι την περιοχή της Βόνιτσας ένας μεθυσμένος 40χρονος, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μια 25χρονη κοπέλα, αλλά έκανε και τον... ζόρικο όταν έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για να επιληφθούν και δεν δίστασε ακόμη και να τους επιτεθεί!

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε τη νύχτα της Πέμπτης κλήσεις από γείτονες του «θερμόαιμου» 40χρονου, οι οποίοι φοβήθηκαν ότι η κοπέλα μπορεί να κινδύνευε. Ωστόσο, εκείνος είχε φύγει και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Πράγματι, οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε κοντινή απόσταση και του ζήτησαν τα στοιχεία του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει.


Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν για απείθεια, ο 40χρονος ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος τους επιτέθηκε και επιχείρησε να τους χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρει γιατί ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στο τμήμα Βόνιτσας για προανάκριση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη: Γυναίκα δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από αγριογούρουνα! Τι συνέβη;

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως γυναίκα δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από αγριογούρουνα! Σύμφωνα με τις Αρχές η ίδια βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι του 84χρονου που φρόντιζε μαζί με τη γυναίκα του. Τι συνέβη όμως ακριβώς;

Ο ηλικιωμένος βρήκε την άτυχη 59χρονη στην μπροστά αυλή του σπιτιού του λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό της!

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Ο σερίφης Μπράιαν Χόθορν σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι η Ρόλινς δέχθηκε επίθεση από «πολλά αγριογούρουνα» την ώρα που πήγαινε στο σπίτι των ηλικιωμένων τους οποίους φρόντιζε, κάπου ανάμεσα στις 6-6:30 το πρωί και ενώ στην περιοχή επικρατούσε ακόμα σκοτάδι.


«Στα 35 χρόνια καριέρας είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει» είπε ο Χόθορν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης 59χρονης το γεγονός ότι η επίθεση έγινε από πολλά αγριογούρουνα προκύπτει από το διαφορετικό μέγεθος των δαγκωματιών που εντόπισε στο κορμί της Ρόλινς.

Ο σερίφης Χόθορν πρόσθεσε ότι τα αγριογούρουνα αποτελούν σημαντικό πρόβλημα σε όλο το Τέξας αλλά τα περιστατικά επιθέσεων είναι λιγά στον αριθμό.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι κάτοικοι της περιοχής είχαν πρόσφατα παραπονεθεί για την παρουσία αρκετών αγριογούρουνων.

Πηγή: protothema.gr