Κώστας Μπακογιάννης: Οι βανδαλισμοί και το σοκαριστικό μήνυμα για τον πατέρα του!

Τι έγραψαν αυτή τη φορά;

Κώστας Μπακογιάννης: Οι βανδαλισμοί και το σοκαριστικό μήνυμα για τον πατέρα του!

Νέοι βανδαλισμοί στο άγαλμα της πλατείας Εξαρχείων! Το σοκαριστικό μήνυμα για τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη!

Τι έγραψαν αυτή τη φορά;

Αγνωστοι έγραψαν μάλιστα ένα σοκαριστικό μήνυμα πάνω στο άγαλμα. Με κόκκινη μπογιά έγραψαν χαρακτηριστικά «Δήμαρχε, το βρώμικο '89 έγινε η μισή δουλειά». Δηλαδή, την χρονολογία που δολοφονήθηκε ο πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης από την 17 Νοέμβρη.

Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

Το ίδιο μήνυμα είχαν γράψει πρόσφατα και για την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη.

Το σοκαριστικό μήνυμα θα σβηστεί άμεσα από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, όπως έγινε και χθες με τους βανδαλισμούς στο άγαλμα με τους «Τρεις Ερωτες». Και όσες φορές χρειαστεί ο Δήμος να επέμβει, θα το κάνει άμεσα.

Μάλιστα, αγνωστοι είχαν βανδαλίσει το άγαλμα με τους «Τρεις Έρωτες» ξανά τις προηγούμενες εβδομάδες και πάλι ο Δήμος αντέδρασε άμεσα.

Οι νέοι βανδαλισμοί στα Εξάρχεια
Φωτογραφίες του iefimerida.gr από το άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων:

άγαλμα βανδαλισμοί
άγαλμα Μπακογιάννης

Πηγή: iefimerida.gr

Κώστας Μπακογιάννης: Πάει στα δικαστήρια πασίγνωστο δημοσιογράφο! Τι συνέβη;

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης πάει στα δικαστήρια αυτόν το πασίγνωστο δημοσιογράφο! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη.

Για ποιον χτυπάει η δικαστική "καμπάνα"; Ο Κώστας Μπακογιάννης, λίγους μήνες μετά την εκλογή του αποφασίζει να κινηθεί νομικά απέναντι σε γνωστό δημοσιογράφο και στην εφημερίδα του.

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη που έκανε τη Σία Κοσιώνη να λάμψει! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Στέφανο Χίο και την εφημερίδα «Μακελειό». Συγκεκριμένα, μέσα από μία δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δήμαρχος Αθηναίων εξηγεί πως ενώ στην αρχή είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί με τον εν λόγω δημοσιογράφο, η ανοχή του τελείωσε και αποφάσισε να πάει την κατάσταση στα άκρα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης:

«Στην αρχή μειδίασα και τα θεώρησα ανάξια προσοχής. Μετά, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Όπως σοφά λέει και ο λαός μας, όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, αυτά χαίρονται και εσύ λερώνεσαι.

Έχουν όμως ξεπεράσει κάθε όριο. Εκμεταλλεύονται συνειδητά την ανοχή όλων μας, συνεχίζοντας να δηλητηριάζουν συνειδήσεις, να συκοφαντούν και να διαπομπεύουν ιδέες και ανθρώπους. Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται.

Δεν είναι μόνο ο κιτρινισμός, η συνωμοσιολογία, η ανθρωποφαγία και η κατασκευή ψευδών ειδήσεων.
Είναι επιπλέον, ο ρατσισμός, ο σεξισμός, ο μισογυνισμός, η ομοφοβία, η μισαλλοδοξία και η εθνοκαπηλία. Είναι το μίσος που καλλιεργούν.

Αισθάνομαι την ανάγκη, όχι μόνο να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη, της οικογένειάς μου και τη δική μου, αλλά και να αντισταθώ σε εκείνους που απευθύνονται στα πιο ποταπά ένστικτα, τον μηδενισμό, το ψέμα, την λεκτική βία, το αίσχος και την χυδαιότητα.

Μετά από δέκα δύσκολα χρόνια, πέρα και πάνω από πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές, η κοινωνία μας δικαιούται τους καλύτερους εαυτούς όλων μας.

«Μακελειό» περισσεύετε.
Για όλους τους εμετούς και όλα τα σιχάματα σας των τελευταίων ετών, τα λέμε στα δικαστήρια.

Ως εδώ».

Στην αρχή μειδίασα και τα θεώρησα ανάξια προσοχής. Μετά, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Όπως σοφά λέει και ο λαός μας, όταν...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Wednesday, November 6, 2019

Κώστας Μπακογιάννης: Έπιασε δουλειά ως δήμαρχος και μπήκε στη σκουπιδιάρα!

Ο Κώστας Μπακογιάννης έπιασε δουλειά στον Δήμο της Αθήνας και το ξεκίνημά του ήταν από την καθαριότητα, μπαίνοντας και μέσα στη σκουπιδιάρα!

Ο νέος δήμαρχος της πόλης βρέθηκε στο αμαξοστάσιο των οχημάτων καθαριότητας!

Την προτεραιότητά του να καταστήσει την Αθήνα μία πόλη καθαρή θέλησε να υπογραμμίσει ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, έχοντας επισκεφτεί τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού.

Ο κ. Μπακογιάννης έφθασε στο αμαξοστάσιο νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε όλους τους χώρους και συζήτησε με εργαζομένους και υπηρεσιακά στελέχη τον σχεδιασμό του για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και τις γειτονιές της.

«Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας», τόνισε.

«Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για σχεδιασμό, από την αρχή, όλου του συστήματος, το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μία πόλη καθαρή και φιλική για όλους», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μπακογιάννης στη σκουπιδιάρα!Στη σκουπιδιάρα ο ΜπακογιάννηςΕπίσκεψη Μπακογιάννη