Τραγωδία: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε παράγκα! 13 οι νεκροί! Τι συνέβη;

Ανάμεσα στους νεκρούς και 8 παιδιά!

Τραγωδία: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε παράγκα! 13 οι νεκροί! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε παράγκα! 13 οι νεκροί από το μοιραίο συμβάν! Τι συνέβη;

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και 8 παιδιά, ενώ υπάρχουν και 3 τραυματίες!

Ασύλληπτη τραγωδία: Καταδίωξη κακοποιών σε πάρτι 5000 ατόμων! 9 οι νεκροί!

Δεκατρείς Πακιστανοί, ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα όταν πήρε φωτιά η παράγκα στην οποία διέμεναν, σε χωριό δυτικά του Αμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας, «13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά στην παράγκα στην οποία διέμεναν δύο οικογένειες από το Πακιστάν που εργάζονταν στον γεωργικό τομέα».

Ο Ιγιάντ αλ Αμρ, εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας, διευκρίνισε ότι οκτώ παιδιά, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, η οποία οφειλόταν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, σε βραχυκύκλωμα.

Χιλιάδες αλλοδαποί εργάτες ζουν σε άθλιες συνθήκες σε ιδιωτικά αγροκτήματα στην κοιλάδα του Ιορδάνη, μια περιοχή πλούσια σε καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών.

μεγάλη φωτιά
φωτιά πυρκαγιά
φωτιά παράγκα

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Άνοιξαν πυρ και σκότωσαν γιο επιχειρηματία αυτοκινήτων! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως άνοιξαν πυρ και σκότωσαν γιο επιχειρηματία αυτοκινήτων! Τι συνέβη ακριβώς;

Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του επιχειρηματία και τοπικού πολιτικού!

Ασύλληπτο γεγονός! 14 νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς!

Ένα αγοράκι τριών ετών σκοτώθηκε στην Ουκρανία, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου του πατέρα του. Στόχος ήταν ο επιχειρηματίας και τοπικός πολιτικός στο Κίεβο, Βιατσεσλάβ Σόμπολεφ, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου όταν έγινε η επίθεση, σύμφωνα με αστυνομική πηγή της Ουκρανίας. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας δεν κατονόμασε τον ιδιοκτήτη του οχήματος ούτε το θύμα. «Συνεπεία τραύματος από σφαίρα, ένα παιδί πέθανε στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών μέσω Facebook.

Ο Σόμπολεφ είναι επιχειρηματίας από την περιοχή Ντανιέτσκ, εστία της εξέγερσης των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία. Την περίοδο 2010-2011, ήταν στέλεχος της δημόσιας επιχείρησης αερίου, της Ναφτοχάζ.
Στους δρόμους του Κιέβου έχουν διαπραχθεί αρκετές δολοφονίες γνωστών προσωπικοτήτων, αφότου η Ρωσία προχώρησε στην προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και ξέσπασε η εξέγερση των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία το 2014.


Πηγή: iefimerida.gr