Γιώργος Δεικτάκης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του! Ήταν όλοι του οι φίλοι εκεί...

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο..

Γιώργος Δεικτάκης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του! Ήταν όλοι του οι φίλοι εκεί...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Γιώργου Δεικάτη. Εκτός της οικογένειας, συναδέλφων και γνωστών του, ήταν όλοι του οι φίλοι εκεί.

Πολιτικοί απ' όλα τα κόμματα, άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, επιχειρηματίες, επιστήμονες, όλοι, έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να το πουν το στερνό αντίο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ekriti, στεφάνια απέστειλαν τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του, καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνστανίνος Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιωάννης Δεικτάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και πλήθος συλλόγων και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων.

Θρήνος: Πέθανε πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ!

Ο Γιώργος Δεικάτης, άφησε την τελευταία του πνοή , στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, το πρωί της Κυριακής, μετά από ανακοπή καρδιάς που έπαθε στο γήπεδο.

Γιώργος Δεικτάκης

στεφάνια

Κηδεία

Ποιος ήταν ο Γιώργος Δεικτάκης

Ο Γιώργος Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19 Ιουλίου του 1946. Σπούδασε οδοντίατρος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ωστόσο τον κέρδισε η αγάπη του για την πολιτική.

Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 και του 2004 ενώ υπήρξε και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί θεμάτων αθλητισμού.

Ήταν μέλος της Αντιπροσωπείας της Βουλής στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας καθώς και μέλος των Ομαδών Φιλίας της Βουλής Ελλάδας-Ιταλίας, Ελλάδας-Ουγγαρίας και Ελλάδας- Σλοβακίας.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την δεύτερη μεγάλη του αγάπη που ήταν ο αθλητισμός αλλά και ο ΟΦΗ. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και πρόεδρος του Π.Ο. “Ατσαλένιου” ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης.