Γρεβενά: Απέραντη οργή του κόσμου κατά του 45χρονου που κακοποιούσε ερωτικά 12χρονη! Δείτε το βίντεο...

Σοκαρισμένη η κοινωνία!

Γρεβενά: Απέραντη οργή του κόσμου κατά του 45χρονου που κακοποιούσε ερωτικά 12χρονη! Δείτε το βίντεο...

Απέραντη είναι η οργή του κόσμου κατά του 45χρονου από τα Γρεβενά που κακοποιούσε ερωτικά 12χρονη εν γνώση της μητέρας της!

Ο φερόμενος δράστης παραδέχτηκε την ενοχή του και μαζί του προφυλακίστηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία φέρεται να γνώριζε για τις πράξεις του συντρόφου της.

Χθες, εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν για την κράτησή των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν από τα δικαστήρια, καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί, με την οργή να είναι έκδηλη.

Σοκ στα Γρεβενά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 45χρονο! Ζητά να παντρευτεί την 12χρονη!

Ο φερόμενος δράστης φέρεται να είπε πως σε κατάσταση μέθης είχε δύο φορές σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, όπου πιάστηκε στα πράσα, μετά από καταγγελία ενός κατοίκου που είχε καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο δράστης μάλιστα είναι πατέρας δύο παιδιών, με την κόρη του να είναι συμμαθήτρια της 12χρονης που κακοποίησε σεξουαλικά. Ο 45χρονος κατηγορείται με το αδίκημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος της ανήλικης και η μητέρα της για συνέργεια.

Βίντεο από τις αντιδράσεις κατοίκων των Γρεβενών
Ο συνήγορος των κρατούμενων, Χάρης Χάιδος, ανέφερε μετά την απόφαση του εισαγγελέα: «Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων. Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στα Γρεβενά: 45χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονης! Η μητέρα της γνώριζε την «σχέση» αυτή!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση στα Γρεβενά, όπου ένας 45χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση μιας 12χρονης, ενώ η μητέρα της γνώριζε την «σχέση» αυτή!

Στον εισαγγελέα Γρεβενών θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 12χρονου κοριτσιού, αλλά και η μητέρα της ανήλικης, καθώς φέρεται ότι γνώριζε για τη σχέση αυτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο site ert.gr, ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη προχθές το βράδυ, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Σοκ στη Μάνη! Ο ιερέας που κακοποιούσε τη 12χρονη είχε σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα!

Η υπόθεση αυτή, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, άτομα που έβλεπαν το τελευταίο διάστημα την περίεργη αυτή σχέση του 45χρονου με την οικογένεια της ανήλικης.

Πηγή: protothema.gr