Έκτακτο! Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά! Ποια η περιοχή;

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες!

Έκτακτο! Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά! Ποια η περιοχή;

Έκτακτο: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά αυτή τη στιγμή! Ποια η περιοχή που βρίσκεται σε κίνδυνο;

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αν βρίσκονται εγκλωβισμένα άτομα!

Με γκρίζους καπνούς είναι αυτή τη στιγμή σκεπασμένο σημαντικό μέρος του κέντρου της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ακατοίκητο κτίριο, στην οδό Λεωτυχίδου 5, στις παρυφές της Άνω Πόλης.

Επίσης να θυμίσουμε πως ακόμη μια μεγάλη φωτιά είχε ξεσπάσει και στην Πλάκα, χτες το απόγευμα, όπου βρισκόταν και μια γιαγιά.

Το περιστατικό βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες. Ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το αν βρίσκεται εγκλωβισμένο κάποιο άτομο.

Πηγή: ethnos.gr

Μεγάλη φωτιά στη Θεσσαλονίκη! Κρατούμενοι έκαψαν τα κελιά τους! Τι συνέβη;

Κρατούμενοι έκαψαν τα κελιά τους! Τι συνέβη; Μεγάλη φωτιά στη Θεσσαλονίκη!

Στη σύλληψη 10 αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία μετά από μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε από κρατούμενους στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών στη Μενεμένη!

Η φωτιά ξέσπασε χθες στις 11 το βράδυ σε κελί αλλοδαπών κρατουμένων, ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, ενώ σβήστηκε από αστυνομικούς του Μεταγωγών, πριν φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ειδοποιήθηκε μαζί με το ΕΚΑΒ.

Σοκ στην Ιεράπετρα: Μονοκατοικία κάηκε ολοσχερώς! Τι συνέβη;

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός κρατούμενου, παρά μόνο φθορές σε κλινοσκεπάσματα και στρώματα.

Για το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δέκα αλλοδαπών, Αλγερινών και Μαροκινών, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: cnn.gr

Φρίκη! Την έκαψαν ζωντανή επειδή κατήγγειλε πως υπέστη ερωτική παρενόχληση!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι την έκαψαν ζωντανή επειδή κατήγγειλε πως υπέστη ερωτική παρενόχληση!

Σε θάνατο καταδικάστηκαν 16 άτομα στο Μπαγκλαντές για τον φρικτή δολοφονία της 19χρονης Νουσράτ Τζαχάν Ραφί την οποία έκαψαν ζωντανή επειδή κατήγγειλε πως υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον διευθυντή του σχολείου στο οποίο φοιτούσε.

Η δολοφονία της 19χρονης, τον περασμένο Απρίλιο, συγκλόνισε την κοινή γνώμη στη χώρα της νότιας Ασίας και πυροδότησε διαδηλώσεις. Οι 16 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ο εκπαιδευτικός και τρεις συμμαθήτριες της Νουσράτ, προσήχθησαν τον Ιούνιο ενώπιον ειδικού δικαστηρίου στην περιφέρεια Φένι (νοτιοανατολικά).

Φρίκη στο Έσσεξ: Βρέθηκαν 39 πτώματα μέσα σε φορτηγό!

«Η ετυμηγορία αποδεικνύει ότι κανένας φόνος δεν μένει ατιμώρητος στο Μπαγκλαντές. Έχουμε κράτος δικαίου», είπε ο εισαγγελέας Χάφεζ Άχμεντ σε δημοσιογράφους, αφού απαγγέλθηκε η ποινή στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα όπου διεξήχθη η ακροαματική διαδικασία, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Κατά τις αρχές, η νεαρή παρασύρθηκε να πάει στη στέγη του σχολείου όπου φοιτούσε στο Σοναγκάζι, στο νοτιοανατολικό Μπαγκλαντές, όπου μεγάλωσε. Οι δράστες απαίτησαν να αποσύρει τη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποβάλει στην αστυνομία εναντίον του διευθυντή του ιδρύματος. Όταν εκείνη αρνήθηκε να υπακούσει, την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαναν παρανάλωμα του πυρός με τη Νουσράτ να υποκύπτει στα τραύματά της πέντε ημέρες αργότερα, στις 10η Απριλίου.

Όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι. Οκτώ εξ αυτών κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι η αστυνομία τους εξανάγκασε να υπογράψουν ομολογίες· κάποιοι είπαν ότι ομολόγησαν επειδή υπέστησαν βασανιστήρια.

Εκπρόσωποι οργανισμών υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρακολουθούσαν στενά τη δίκη, με φόντο τη ραγδαία αύξηση των υποθέσεων βιασμών και σεξουαλικής παρενόχλησης στο Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με μια οργάνωση υπεράσπισης των γυναικών στο Μπαγκλαντές, τη Mahila Parishad, μόλις το 3% των υποθέσεων βιασμών καταλήγουν σε καταδίκες.

Πηγή: protothema.gr