Αδιανόητο! Η ανατριχιαστική κίνηση του πατέρα την επόμενη μέρα από την αυτοκτονία της κόρης του!

Δεν έχει προηγούμενο!

Αδιανόητο! Η ανατριχιαστική κίνηση του πατέρα την επόμενη μέρα από την αυτοκτονία της κόρης του!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη με έναν αδίστακτο πατέρα, ο οποίος έκανε την πιο ανατριχιαστική κίνηση την επόμενη ακριβώς μέρα από την αυτοκτονία της κόρης του!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου στη Βρετανία, όταν ένας πατέρας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του και, πλησιάζοντας στο δασάκι της περιοχής του, συνάντησε πλήθος αστυνομικών, οι οποίοι είχαν αποκλείσει την περιοχή, καθώς εκεί νωρίτερα η κόρη του είχε αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό αυτό μας θυμίζει έναν ακόμα αδίστακτο πατέρα ο οποίος ισχυρίστηκε πως σκότωσε την κορούλα του... κατά λάθος!

Η Νικόλ Γκεστ κρεμάστηκε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας στο Μάντσεστερ, αφού το προηγούμενο βράδυ είχε στείλει μήνυμα στις φίλες της λέγοντάς τους ότι θα πήγαινε να περπατήσει, καθώς δεν ένιωθε καλά και ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της.

Η μαθήτρια είχε ιστορικό κατάθλιψης, ενώ αντιμετώπιζε θέματα αυτοπεποίθησης και είχε και αρκετές απουσίες από το σχολείο. Ωστόσο, τους μήνες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, φαινόταν πως έχει ξεπεράσει το δύσκολο παρελθόν της και πως προχωρούσε μπροστά με αισιοδοξία.

Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ, όταν η Νικόλ εεπικοινώνησε με τις φίλες της τους είπε ότι γύρισε σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα είχε μείνει στο δάσος, όπου και βρέθηκε στις 6 το πρωί το πτώμα της από έναν σκύλο.

Ο πατέρας της, Μαρκ, πιστεύοντας πως η κόρη του είναι σπίτι και κοιμάται, έβγαλε τον σκύλο βόλτα, είδε ότι το δάσος είναι αποκλεισμένο, αλλά δεν του πήγε ποτέ το μυαλό στο τι κακό έχει συμβεί. Μέχρι που, αφού γύρισε σπίτι, του χτύπησε την πόρτα η αστυνομία.

Η Νικόλ είχε καθαρίσει το δωμάτιό της το προηγούμενο απόγευμα, ώστε να κερδίσει χαρτζιλίκι από τους γονείς της για να πάει για ψώνια με μία φίλη της. Είχε, επιπλέον, ζητήσει από τον πατέρα της να στείλει μήνυμα σε εργαζόμενο ψυχολογικης υποστήριξης, ώστε να μιλήσει μαζί του εκείνη την ημέρα.

Ο πατέρας της την ρώτησε αν υπάρχει κάτι το οποίο θα ήθελε να συζητήσουν, όμως εκείνη απάντησε πως προτιμά να μιλήσει με κάποιον ειδικό.

Στο παρελθόν, η Νικόλ απομονωνόταν στο δωμάτιό της για αρκετές ώρες, ενώ παράλληλα αρνείτο ψυχολογική υποστήριξη από το κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής της.

Λίγο καιρό αργότερα, όμως, ξεκίνησε να μιλάει σε έναν εργαζόμενο ψυχολογικής υποστήριξης της Start Well (κέντρο όπου οικογένεις και παιδιά μοιράζονται τις δυσκολίες τους) και βοηθήθηκε πάρα πολύ.

Ξεκίνησε να είναι και πάλι συνεπής στο σχολείο, έχοντας κλείσει μία θέση στο κολλέγιο για το οποίο ενδιαφερόταν και, σύμφωνα με τον πατέρας της, άρχισε να έχει περισσότερες επαφές με συμμαθητές της και να αποκτά φιλίες.

Η μητέρα της, Σάντρα, είπε ότι τους μήνες πριν την αυτοκτονία της, η κόρη της «άνθιζε».

Όσο για το βράδυ πριν το μοιραίο γεγονός, ο πατέρας της ανέφερε πως η συμπεριφορά της Νικόλ δεν είχε τίποτα το παράξενο. «Ήταν μια χαρά. Δεν υπήρξε κάποια ένδειξη κακής διάθεσης», είπε.

Η αστυνομία, στην έρευνα που έκανε στο λάπτοπ και το κινητό της Νικόλ, δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως σχεδίαζε να κάνει κακό στον εαυτό της.

Αντιθέτως, βρήκαν μηνύματα που αντάλλασε με φίλες της και έκανε σχέδια για το πώς θα περνούσε τα 18α γενέθλιά της.

Υπήρχε, μάλιστα, ένα σημείωμα στο κινητό της, στο οποίο είχε γράψει ότι ήθελε να πει στη μητέρα της για το θέμα της κατάθλιψης και ότι ήθελε να το ξεπεράσει τελείως.

Επιπλέον, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ και η αστυνομία απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ύποπτων συνθηκών.

Στο δικαστήριο του Bolton Coroner, εξήχθη το συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και ο θάνατός της καταχωρήθηκε ως απαγχονισμός.

Κόρη δολοφονία

Φρίκη! 18χρονη αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από παράθυρο του σχολείου της!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι 18χρονη αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στην συνέχεια από το παράθυρο του σχολείου της!

Μια 18χρονη μαθήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς αρχικά αυτοπυρπολήθηκε και κατόπιν πήδηξε από το παράθυρο της τάξης της, σε λύκειο στο Βιλμόμπλ, στα προάστια του Παρισιού.

Η έφηβη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσε από το παράθυρο μιας αίθουσας του πρώτου ορόφου στο λύκειο Κλεμανσό σήμερα το απόγευμα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται πολύ σοβαρή.

Σοκ στο Αγρίνιο: 17χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με...

Η απόπειρα της 18χρονης δεν έγινε μπροστά στους συμμαθητές της, αφού εκείνη την ώρα δεν είχαν μάθημα. Πολλά άλλα πρόσωπα όμως ήταν παρόντα, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Δύο από αυτούς τους μάρτυρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν να φτάσουν οι διασώστες, όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού.

Αυτή είναι η δεύτερη αυτοπυρπόληση νεαρού Γάλλου από τις αρχές Νοεμβρίου. Η πρώτη ωστόσο φαίνεται ότι είχε πολιτικά και οικονομικά κίνητρα. Στις 8 του μηνός ο Ανάς Κ., ένας φοιτητής 22 ετών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στη Λιόν. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο Facebook καταγγέλλοντας την πολιτική της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τις πανεπιστημιακές σπουδές.

Πηγή: protothema.gr