Έκτακτο! Μία νεκρή γυναίκα από μεγάλη φωτιά στη Λέσβο!

Μεγάλη τραγωδία!

Έκτακτο! Μία νεκρή γυναίκα από μεγάλη φωτιά στη Λέσβο!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη Λέσβο.

Μία ακόμη τραγωδία καταγράφηκε σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε πυρκαγιά στο hotspot του Καρά Τεπέ, στη Λέσβο, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του ένα άτομο, το οποίο παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Ακόμη μία μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη χώρα, μετά τη χθεσινή φωτιά που έπληξε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το lesvosnews.net που επικαλείται πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα σε κοντέινερ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεκρό άτομο είναι γυναίκα με τον σύζυγό της να ανασύρεται σε λιπόθυμη κατάσταση.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά (5 ετών, 3 ετών και ένα βρέφος), τα οποία πρόλαβαν και έβγαλαν έξω από το κοντέινερ πριν την επέκταση της φωτιάς άτομα από άλλα κοντέινερ.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον Καρά Τεπέ βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης όπου ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής ενώ συνομίλησε τους πρόσφυγες και εργαζόμενους του καταυλισμού.

Ο δημοτικός καταυλισμός προσφύγων του Καρρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, φιλοξενεί 1400 πρόσφυγες, ευάλωτες ομάδες με πολλά μικρά παιδιά.

Η Πυροσβεστική πάντως έκανε λόγο για μικρής έκτασης φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τραγωδία: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε παράγκα! 13 οι νεκροί! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε παράγκα! 13 οι νεκροί από το μοιραίο συμβάν! Τι συνέβη;

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και 8 παιδιά, ενώ υπάρχουν και 3 τραυματίες!

Ασύλληπτη τραγωδία: Καταδίωξη κακοποιών σε πάρτι 5000 ατόμων! 9 οι νεκροί!

Δεκατρείς Πακιστανοί, ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα όταν πήρε φωτιά η παράγκα στην οποία διέμεναν, σε χωριό δυτικά του Αμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας, «13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά στην παράγκα στην οποία διέμεναν δύο οικογένειες από το Πακιστάν που εργάζονταν στον γεωργικό τομέα».

Ο Ιγιάντ αλ Αμρ, εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας, διευκρίνισε ότι οκτώ παιδιά, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, η οποία οφειλόταν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, σε βραχυκύκλωμα.

Χιλιάδες αλλοδαποί εργάτες ζουν σε άθλιες συνθήκες σε ιδιωτικά αγροκτήματα στην κοιλάδα του Ιορδάνη, μια περιοχή πλούσια σε καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών.

μεγάλη φωτιά φωτιά πυρκαγιά φωτιά παράγκα

Πηγή: protothema.gr