Σοκ στην Καλλιθέα: Παιδιά έστηναν παιχνίδια κινδύνου! Οι κρεμάλες "θανάτου" που προκαλούν φρίκη!

Τι συνέβη;

Σοκ στην Καλλιθέα: Παιδιά έστηναν παιχνίδια κινδύνου! Οι κρεμάλες

Μεγάλο σοκ έχει προκληθεί στην Καλλιθέα, με την είδηση πως παιδιά έστηναν παιχνίδια κινδύνου! Οι κρεμάλες "θανάτου" που προκαλούν φρίκη!

Τι συνέβη όμως και ποιο το σκεπτικό πίσω από το "αρρωστημένο" παιχνίδι των νεαρών;

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην πλατεία Κύπρου, παιδιά φέρονται να είχαν στήσει μια εικονική κρεμάλα από ένα δέντρο. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκαν πληροφορίες που σοκάρουν. Σύμφωνα με αυτές, παιδιά ηλικίας 10-12 ετών επιχειρούσαν εικονικούς πνιγμούς, βάζοντας το σχοινί στο λαιμό τους προκειμένου να δουν πώς είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Τα παιδιά φέρονται να έκρυβαν το σχοινί πάνω στο δέντρο για να μη το δουν οι υπεύθυνοι του δήμου.

Να θυμίσουμε πως έχει υπάρξει ξανά γεγονός στην περιοχή της Καλλιθέας που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, όταν ένας 19χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος, σε σοβαρή κατάσταση!

Πώς αποκαλύφθηκε το περιστατικό

Το αποτρόπαιο «παιχνίδι» το αντιλήφθηκε θαμώνας καφετέριας ο οποίος είδε παιδί την ώρα που επιχειρούσε εικονικό πνιγμό. Τότε το απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο και ενημέρωσε τους αρμόδιους. Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας του Δήμου, οι οποίοι έκοψαν το σχοινί.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στην Πάτρα: Τραυματίστηκε μαθήτρια μετά από δυναμητάκι και καπνογόνο μέσα σε Λύκειο!

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα με την μαθήτρια που τραυματίστηκε από δυναμητάκι και καπνογόνο μέσα σε Λύκειο τα οποία πέταξαν άγνωστοι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη μέσα στο 4ο Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι άγνωστοι δράστες έφθασαν σε εσωτερικό διάδρομο του σχολείου και δίπλα σε αίθουσες όπου βρίσκονταν καθηγητές και μαθητές, πέταξαν το καπνογόνο και το δυναμιτάκι, με συνέπεια να τραυματιστεί μια 20χρονη κοπέλα.

Επικράτησε αναστάτωση στο σχολείο, ενώ αμέσως μετά, η 20χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, με ακουστικό τραύμα, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που έριξαν το καπνογόνο και το δυναμιτάκι, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πριν από λίγες ημέρες σοκ είχε προκαλέσει ο μαθητής που έσυρε από τα μαλλιά καθηγήτρια του!

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στο Αγρίνιο: Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο! Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του!

Σοκ προκαλεί η είδηση στο Αγρίνιο με ένα νέο περιστατικό βίας όταν ένας μαθητής χτύπησε έναν συμμαθητή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαθητής μίλησε υποτιμητικά σε συμμαθητή του ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και ο δεύτερος αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο μαθητής που νωρίτερα μίλησε υποτιμητικά στον συμμαθητή του θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με τη βοήθεια εξωσχολικών, όταν αυτή του η ενέργεια έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τραγωδία στην Κρήτη! Μαθητής δημοτικού πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Οι δύο μαθητές και γονείς τους μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατεγράφη το περιστατικό αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε ακόμη σε υποβολή μηνύσεων.