Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ραγδαίες οι εξελίξεις της υπόθεσης! Στη "φόρα" στοιχεία για τους δολοφόνους!

Τι αποκάλυψε η Αστυνομία;

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ραγδαίες οι εξελίξεις της υπόθεσης! Στη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης γυναίκα στους Αγίου Θεοδώρους. Βγήκαν πριν από λίγη ώρα στη "φόρα" στοιχεία που "καίνε" τους δολοφόνους που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν στην αυλή με το γιο της και δύο άντρες, οι οποίοι ήταν Ρομά, την πλησίασαν και άρχισαν να της φωνάζουν.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, μία σκληρή ληστεία είχε γίνει και στην Αθήνα, όπου αδίστακτοι ληστές τραυμάτισαν ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου.

Οι άγνωστοι με πολύ γρήγορες κινήσεις άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της η γυναίκα και μπήκαν αμέσως στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο αμέσως μετά πάτησαν την άτυχη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Αρχικά κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο και γι΄αυτό το λόγο γύρισαν πίσω, περνώντας πάνω από το σώμα της 77χρονης η οποία είχε χάσεις τις αισθήσεις της και είχε πέσει λιπόθυμη.

άγιοι θεόδωροι έγκλημα

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Νεκρή γυναίκα μετά από απόπειρα ληστείας

Τραγωδία σημειώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, όταν γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μετά από απόπειρα ληστείας που δέχθηκε.

Οι αδίστακτοι ληστές την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό γνωστό μοντέλο έζησε στιγμές θρίλερ για μοντέλο! Ανοιξαν τρύπα στη στέγη του σπιτιού της και μπήκαν για την ληστέψουν!

Γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα ληστείας! Της πήραν πράγματα αξίας 366 χιλιάδων!

Γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα ληστείας και της πήραν πράγματα από το σπίτι της αξίας 366 χιλιάδων!

Συγκεκριμένα, από το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η γνωστή τραγουδίστρια με τον σύντροφό της, εξαφανίστηκαν διαμαντένια δαχτυλίδια, πλατινένια βραχιόλια και πολυτελή ρολόγια.

Ο λόγος για την Iggy Azalea και η ληστεία δηλώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην κατάθεση που έδωσε η Iggy Azalea δήλωσε πως είχε αφήσει την πίσω πόρτα του διαμερίσματος της ανοιχτή για να μπορέσει να μπει ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι είχε αφήσει στην τραπεζαρία του σπιτιού μία τσάντα γεμάτη κοσμήματα αξίας 366.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας ένας ένοπλος άντρας μπήκε στο σπίτι κατά τις 10 το βράδυ φορώντας κουκούλα και πήρε όλα τα κοσμήματα σε μόλις δέκα λεπτά.

τραγουδίστρια ληστεία

korinthostv.gr