Αλέξανδρος Τσαούσης - Λένα Παπαδοπούλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Δεν "ξεκολλούσαν" ο ένας από τον άλλον!

"Μαγνήτισαν" τα βλέμματα όλων!

Αλέξανδρος Τσαούσης - Λένα Παπαδοπούλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Δεν

Δεν "ξεκολλούσαν" ο ένας από τον άλλον! Ο Αλέξανδρος Τσαούσης και η Λένα Παπαδοπούλου, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το κρύψουν!

Το αγαπημένο ζευγάρι πιο χαμογελαστό από ποτέ πέρασε την βραδιά του μακριά από άγχη και υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας ανενόχλητο παρέα με φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τους "τσάκωσε" να ποζάρουν στο μαγαζί "Φως", με τους δυο τους να "μαγνητίζουν" όλα τα βλέμματα πάνω τους. Οι δυο τους φρόντισαν ώστε να έχουν μια υπέροχη και κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσουν ρούχα σε μαύρες αποχρώσεις.

 Αλέξανδρος Τσαούσης - Λένα Παπαδοπούλου έξοδος
 Αλέξανδρος Τσαούσης - Λένα Παπαδοπούλου ερωτευμένοι

Η Λένα μάλιστα, "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την υπέροχη σιλουέτα της, και τον απίθανο συνδυασμό στα ρούχα της. Θέλοντας ωστόσο να κρατήσει την εμφάνισή της πιο χαλαρή, επέλεξε να αφήσει το μακιγιάζ της σε πιο απλούς τόνους, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε η Λένα Παπαδοπούλου για τον μικρό της γιο! Με ποιο "παρατσούκλι" φωνάζει ο μικρός της μανούλα του; Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η ίδια.

Θυμάστε την Λένα Παπαδοπούλου; Θα πάθετε πλάκα! Ποζάρει με μαγιό!

Ποζάρει με μαγιό! Οι φωτογραφίες για πως είναι στην πραγματικότητα το κορμί της! Θυμάστε την Λένα Παπαδοπούλου; Θα πάθετε πλάκα!

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιάζει με το κορμί της.

Μεγάλη αλλαγή για την Λένα Παπαδοπούλου! Έκοψε τα μαλλιά της μετά από χρόνια! Πως σας φαίνεται;

Η Λένα Παπαδοπούλου τόλμησε την απόλυτη αλλαγή.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναμφισβήτητα είναι μια από τις ξανθιές καλλονές της showbiz και οτιδήποτε τολμάει της πάει πολύ.

Η ίδια ενημερώνει συχνά τα social media για την επαγγελματική της ζωή ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται μαζί μας και πιο προσωπικές της στιγμές. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια τόλμησε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της κάνοντας τα καρέ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν της πηγαίνει. Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Λένα Παπαδοπούλου: "Ο γιος μου δεν με φωνάζει μαμά αλλά..." (βίντεο)

Η Λένα Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "το Πρωινό" και μίλησε για όλα!

Γιατί ο γιος της, ο οποίος είναι 8,5 ετών δεν την φωνάζει μαμά; Γιατί δεν έχει παντρευτεί τον σύντροφο της;

"Ο γιος μου είναι 8,5 χρονών και είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε φιλαράκια. Με φωνάζει Λένα και όχι μαμά. Δεν είμαι κατά του γάμου απλώς όταν περνάς τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο είναι σαν να έχεις παντρευτεί. Θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον ο γάμος. Νέοι είμαστε ακόμα!" είπε η Λένα Παπαδοπούλου!

Πότε όμως ξεκίνησε να τραγουδάει; "Την πρώτη φορά που τραγούδησα είχα πολύ άγχος, άγνοια κινδύνου και πολλή αυτοπεποίθηση. Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν 16 χρονών.Πήγαινα Λύκειο βέβαια τότε και δούλευα Παρασκευή και Σάββατο. Επειδή ήμουν ανήλικη οι γονείς μου ήταν εκεί όταν τραγουδούσα" αποκάλυψε η τραγουδίστρια!