Έρχονται αλλαγές στα ΜΜΜ ενόψει των γιορτών! Τι πρέπει να προσέξετε;

Σας αφορά!

Έρχονται αλλαγές στα ΜΜΜ ενόψει των γιορτών! Τι πρέπει να προσέξετε;

Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι αλλαγές στα ΜΜΜ δίνουν και παίρνουν! Διαβάστε αναλυτικά τι αλλάζει ενόψει των γιορτών και τι πρέπει να προσέξετε!

Την αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με στόχο «την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, και ιδιαίτερα κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο» ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Να θυμίσουμε πως τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό αντιμετώπισαν δυσκολίες σήμερα, με τους συρμούς να σταματούν για αρκετή ώρα!

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη επιβατική κίνηση και πληρότητα ενόψει των εορταστικών ημερών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί ένα ακόμα ζεύγος αμαξοστοιχιών, στην εν λόγω διαδρομή για όσους επιλέξουν το τρένο για την μετακίνησή τους.

Ειδικότερα, από 15/12/2019 και κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα:
Από Αθήνα η αμαξοστοιχία 3500 αναχωρεί στις 13:26, με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 17:35, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 16:14. Αντίστοιχα, η αμαξοστοιχία 3501, αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 16:00 με άφιξη στην Αθήνα στις 20:01, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 17:19. Επίσης αυξάνει σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.
Πηγή: iefimerida.gr

Δίωρη διακοπή στα μέσα μεταφοράς! Σε ποια θα διακοπεί η λειτουργία;

Δίωρη διακοπή θα έχουμε σήμερα στα μέσα μεταφοράς! Σε ποια όμως θα διακοπεί η λειτουργία;

Η διακοπή των δρομολογίων σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, γίνεται λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο εναέριο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ!

Μεγάλη προσοχή! Έρχονται νέες στάσεις εργασίας την Κυριακή!

Προσωρινή διακοπή δρομολογίων, στο τμήμα του δικτύου του Τραμ από τη στάση «Κασομούλη» έως τη στάση «Αμφιθέας» στο Παλ. Φάληρο, θα υπάρξει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, από τις 07:00 έως τις 09:00 το πρωί.

Η διακοπή των δρομολογίων σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, γίνεται λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο εναέριο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στη Ν. Σμύρνη και θα υπάρξει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυο του Τραμ στην περιοχή.


Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την στάση «Παναγίτσα» προς «Ασκλ. Βούλας» και προς «Γήπεδο Καραϊσκάκη».