Τσεχία: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Η αστυνομία έκανε αναφορά για αυτοπυροβολισμό! Τι συνέβη;

Αιματηρή η επίθεση!

Τσεχία: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Η αστυνομία έκανε αναφορά για αυτοπυροβολισμό! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις επικρατούν με τον δράστη που ξέσπασε σε πυροβολισμούς στην Τσεχία! Τι ακριβώς συνέβη; Η αστυνομία βγήκε και έκανε αναφορά για αυτοπυροβολισμό ατόμου!

Η αστυνομία της Τσεχίας ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο μετά την επίθεση σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα!

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν 6 νεκροί, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή.

«Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο, ακούστηκε πυροβολισμός από εκείνο το σημείο. Βρισκόμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης του άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι πριν αναλάβει δράση η αστυνομία», έγραφε το tweet της αστυνομίας της Τσεχίας.

Ο δράστης φέρεται να διέφυγε από το νοσοκομείο σε ένα γκρι-ασημί αυτοκίνητο μάρκας Renault. Η αστυνομία της Τσεχίας είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ ανάρτησε στο διαδίκτυο και φωτογραφίες του προκειμένου να πάρει πληροφορίες από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αρχές είναι πεπεισμένες πως ο άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή σε έξι ανθρώπους το πρωί της Τρίτης. Όπως αναφέρουν στα tweet εκπρόσωποι της αστυνομία της Τσεχία, ο άνδρας ήταν 42 ετών, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το κίνητρο της επίθεσης.

Νωρίτερα η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν σε αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου της βορειοανατολικής πόλης της Οστράβα.


Πηγή: iefimerida.gr

Τρόμος! «Έπεσαν» πυροβολισμοί και υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί! Τι συνέβη με τον δράστη;

Ο τρόμος επισκίασε τα πάντα όταν «έπεσαν» πυροβολισμοί από τους οποίους υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί! Τι συνέβη με τον δράστη;

Ένας ένοπλος στο ναυπηγείο της βάσης του Περλ Χάρμπορ άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας άλλο ένα, πριν αυτοκτονήσει.

Οπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του μετά την επίθεση που έκανε τρία άτομα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας στη Χαβάη, πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο δράστης, σκότωσε δύο άτομα, ενώ το τρίτο που δέχτηκε πυροβολισμούς, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα ονόματα των θυμάτων και του δράστη, μέλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, δεν δημοσιοποιήθηκαν. Νωρίτερα, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τα θύματα της επίθεσης είναι πολιτικοί υπάλληλοι του ναυτικού και ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο ναυπηγείο της βάσης, γεγονός που επιβεβαίωσε η διοίκηση της στρατιωτικής εγκατάστασης. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός και στο Λονδίνο όταν ένας δράστης άρχισε να πυροβολεί!

«Ο δράστης αναγνωρίστηκε ως μέλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού» και «άνοιξε πυρ εναντίον τριών πολιτικών υπαλλήλων του υπουργείου Άμυνας πριν αυτοκτονήσει». Τα κίνητρα του δράστη είναι ακόμη άγνωστα.

Περλ Χάρμπορ: Μάρτυρας είδε τον ένοπλο να αυτοκτονεί
Σε ζωντανή σύνδεση με το κανάλι, μάρτυρας είπε πως ακούστηκαν πυροβολισμοί και όταν πλησίασε να δει τι συμβαίνει, είδε έναν ένοπλο που φορούσε στολή του Ναυτικού. «Κοίταξα να δω ποιος πυροβολεί και υποθέτω πως ήταν ναυτικός από τη στολή που φορούσε. Μετά τον είδα να πυροβολεί τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά. Αστυνομία και Ενοπλες δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και την είσοδο στην βάση όπου συνέβη το περιστατικό στις 2:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα).