Μετρό: Εικόνες φρίκης στο Σύνταγμα! Αίματα και ξύλο για να μπουν σε ένα βαγόνι!

Αδιανόητο!

Μετρό: Εικόνες φρίκης στο Σύνταγμα! Αίματα και ξύλο για να μπουν σε ένα βαγόνι!

Εικόνες σκέτης φρίκης καταγράφηκαν χθες το μεσημέρι στο Μετρό του Συντάγματος, με τους επιβάτες να παίζουν κυριολεκτικά ξύλο προκειμένου να μπουν στο βαγόνι! Δε δίστασαν να παίξουν ξύλο και να γεμίσουν αίματα το δάπεδο!

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώθηκαν χθες, Δευτέρα, στη Γραμμή 3 του Μετρό, Αγία Μαρίνα - Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Αυτές, δυστυχώς, οι καθυστερήσεις, δημιούργησαν και εντάσεις μεταξύ των επιβατών.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του athensfinest.com από το μετρό του Συντάγματος, όπου η καθυστέρηση του συρμού προκάλεσε ακόμα και επεισόδια μεταξύ των επιβατών, που χτυπούσαν και έβριζαν, για να μπουν σε ένα βαγόνι.

Δείτε τις πραγματικά θλιβερές εικόνες:

μετρό αθήνα
μετρό αίματα

Έκτακτο: Κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα! Τι ανακοίνωσε η Τροχαία!

Έκτακτο ανακοινωθέν! Κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα σήμερα! Τι ανακοίνωσε η Τροχαία και πως θα κινηθούμε!

Ο σταθμός στο Σύνταγμα κλείνει από τις 9 το πρωί λόγω των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας για την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Αθήνα!

Μεγάλη προσοχή! Έρχονται αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό!

Από νωρίς το πρωί στους σταθμούς του Μετρό ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα πως ο σταθμός στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 9:00 και οι επιβάτες θα πρέπει να αποβιβάζονται στις προηγούμενες ή στις επόμενες στάσεις. Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξει ο σταθμός, καθώς στο Μετρό θα περιμένουν εντολή από την ΕΛ.ΑΣ..

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως η Τροχαία έχει προχωρήσει για σήμερα Δευτέρα ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πρωί, το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στον Πειραιά μόνο το απόγευμα, βάσει του προγράμματος του Σι Τζινπίνγκ.

Μάλιστα η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η αναμενόμενη ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες.

Πηγή: iefimerida.gr