Θρίλερ στον Έβρο! Εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο γυναικών!

Ηλικίες 15 και 25 ετών!

Θρίλερ στον Έβρο! Εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο γυναικών!

Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στον Έβρο καθώς έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο άτυχων γυναικών που πέρασαν τα σύνορα.

Το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Έβρο, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, πτώματα δύο γυναικών!

Να θυμίσουμε πως μόλις πριν από δύο μέρες εντοπίστηκε ένα ακόμα πτώμα στη Φθιώτιδα το οποίο μάλιστα βρισκόταν και σε προχωρημένη σήψη!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής.

Πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Θερμαϊκό!

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, βρέθηκε το πτώμα μίας άτυχης γυναίκας μέσα στο Θερμαϊκό.

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού, στην παλιά παραλία της πόλης.

Το συμβάν αυτό δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει τη σορό που βρέθηκε πριν από λίγους μήνες σε παραλία της Άνδρου.

Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 65 ετών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:


"Εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

Η ανωτέρω, ηλικίας 60 με 65 ετών περίπου, ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης".

Πηγή: thestival.gr