Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας! Άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία...

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του!

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας! Άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία...

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας και άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία. Με την είδηση του θανάτου, επικρατεί θρήνος.

Απόφοιτος δημοτικού, διάβασε πολύ μόνος του, έμαθε αγγλικά, μελέτησε μηχανολογία, και με εφόδιο ελάχιστο δανεικό κεφάλαιο, ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα μια μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία ζαχαρωδών.

Ο λόγος για τον Άγγελο Ντάβο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης. Ήταν ιδρυτής του ομίλου Bingo που δημιούργησε πάνω από 10 σήματα όπως η Serenata και η Chipita.

Ο Άγγελος Ντάβος από ένα μικρό υπόγειο στην Κυψέλη, όπου εργαζόταν μαζί με την έγκυο σύζυγό του και έφτιαχναν γκοφρέτες, κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην εγχώρια βιομηχανία τροφίμων, με 4 σημαντικές εταιρείες, εμβληματικά προϊόντα όπως η Serenata, η Κουκουρούκου, η Αmaretti.

Η είδηση αυτή «σκάει» μετά την σύλληψη πασίγνωστου επιχειρηματία για τη δολοφονία δημοσιογράφου.

Πέθανε ο Άγγελος Ντάβος

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας και θρήνος επικρατεί τόσο στην οικογένεια τους, όσο και στους εργαζόμενους του.

Απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών ο Γεώργιος Πιστιόλας, εκ των ιδρυτών της εταιρείας Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας είχε γεννηθεί στο Αγρίνιο και ήταν ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας. Σοκ! Νεκρός ο πιο παλιός ζαχαροπλάστης της χώρας!

Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας

Σε συνεργασία με τα δύο του αδέρφια, Ευστράτιο και Ευθύμιο, ασχολήθηκαν με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας διετέλεσε πρόεδρος της Agrino για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος.

Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας

Επιπλέον, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.