Έκτακτο! Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην Ημαθία! Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Έκτακτο! Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην Ημαθία! Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι στην Ημαθία ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο! Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης για τους εγκλωβισμένους!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική των επιβαινόντων οχήματος που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο σε διασταύρωση μεταξύ Βέροιας και Μακροχωρίου.

Σύμφωνα με οδηγό που ακολουθούσε το συγκεκριμένο όχημα, ο οδηγός του επιχείρησε να περάσει τη διασταύρωση, πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρει, αλλά το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομικοί και άντρες των ΕΜΑΚ και έχουν εντοπίσει το όχημα, ωστόσο, είναι δύσκολη η προσέγγιση σε αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα άτομα βρίσκονται μέσα στο όχημα.

Την ίδια στιγμή ένα ακόμη έκτακτο αναφέρει επεισόδια στο Ζάππειο!

Πηγή: ethnos.gr

Συναγερμός στην Ημαθία: Απαγωγή καταγγέλλουν οι συγγενείς της 17χρονης! (Βίντεο)

Amber Alert για την 17χρονη Όλγα Κ. τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και πέντε ημέρες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού νωρίτερα το πρωί!

Η τελευταία φορά που εθεάθη η 17χρονη, η οποία έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια και ένα τατουάζ στο δεξί χέρι που απεικονίζει γυναικεία φιγούρα, ήταν στις 3 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Οι γονείς της είναι αναστατωμένοι, το ίδιο και ο αρραβωνιαστικός της! Η κοπέλα είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα όμως η οικογένεια της καταγγέλλει ότι υπήρχε ένας άνδρας που είχε εμμονή μαζί της! «Είναι απαγωγή! Είμαστε πολύ αναστατωμένοι! Ο συγκεκριμένος είχε και όπλο, μπορεί να της κάνει κακό» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έκτακτο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στην Κηφισίας!

Μόλις «έσκασε» έκτακτο! Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στην Κηφισίας, σύμφωνα με πληροφορίες!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Τετάρτης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ όχημα παρέσυρε γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος του Ζηρίνειου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιχείρησε να διασχίζει πεζή το δρόμο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , το οποίο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Η συγκεκριμένη είδηση μας θύμισε το περιστατικό που συνέβη στην Ρόδο, όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε το θύμα!

Πηγή: enikos.gr