Αλέξης Τσίπρας: Έφαγε ντολμαδάκια, αρνί και γλυκάδια σε ταβέρνα στα Τρίκαλα

Πόσο πλήρωσαν το άτομο

Αλέξης Τσίπρας: Έφαγε ντολμαδάκια, αρνί και γλυκάδια σε ταβέρνα στα Τρίκαλα

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε ταβέρνα στα Τρίκαλα και έφαγε ντολμαδάκια, αρνί και γλυκάδια. Πόσο κόστισε το τραπέζι τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε νωρίς το πρωί στα Τρίκαλα και παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ με την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ντολμαδάκια και γλυκάδια στο τραπέζι του Αλέξη Τσίπρα

Χθες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε στην ταβέρνα «Χάνι». Ο Αλεξης Τσίπρας απήλαυσε τοπικές γεύσεις, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκάδια και πολλές σαλάτες.

Αλέξης Τσίπρας τώρα

Στο τραπέζι του Αλέξης Τσίπρα ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής του Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής και στελέχη του κόμματος.

Ρεφενέ το τραπέζι για τον Τσίπρα

Oπως σημειώνει το trikalavoice.gr το τραπέζι ήταν ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρω από όποιον προσέρχονταν.


Πριν λίγο καιρό ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε με την σύζυγο του σε νυχτερινό κέντρο και τα «έσπασαν».

iefimerida.gr

Αλέξης Τσίπρας: Πήγε σε μπαρ στην Κοζάνη και «έπεσαν» πάνω του οι γυναίκες! Τα ποτά και οι αγκαλιές!

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σε μπαρ στην Κοζάνη και «έπεσαν» πάνω του οι γυναίκες! Τα ποτά και οι αγκαλιές σε πιο χαλαρές στιγμές...

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό σταθμό, και την επίσκεψή του στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο μπαρ Le Roi, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Πρόκειται για έναν χώρο που λειτουργεί ως καφέ – μπαρ, και που συχνά φιλοξενεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με το kozan.gr -από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες- ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος νέων, αλλά και… μεγαλύτερων σε ηλικία θαμώνων.

Αλέξης Τσίπρας: Η επίμαχη ανάρτηση που του «κατέβασε» το Facebook! Δείτε ποια είναι!

Σε αρκετές περιπτώσεις η κουβέντα που ανέπτυσσαν ήταν σοβαρή, με κάποιους εκ των νεαρών θαμώνων να ζητούν πληροφορίες από τον Αλέξη Τσίπρα για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος iSyriza.gr.

Σε πολλές φωτογραφίες, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει απλά να απολαμβάνει το χαλαρό ποτό του και την παρέα των θαμώνων του μαγαζιού. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αλέξης Τσίπρας έξοδοςΑλέξης Τσίπρας στην ΚοζάνηΑλέξης Τσίπρας γυναίκεςΑλέξης Τσίπρας μπαρ