Αμπελόκηποι: Πατέρας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

Τι λένε το παιδί και η μητέρα του

Αμπελόκηποι: Πατέρας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες στους Αμπελόκηπους δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα συμμαθήτριας του και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ένα περιστατικό για το οποίο ερευνάται αν έχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο στους Αμπελόκηπους.

Πρωταγωνιστής ο 53χρονος πατέρας ενός κοριτσιού ο οποίος έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο στο παιδί από τις Φιλιππίνες τον οποίο έδειρε με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλευτεί με κακώσεις για δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ημέρα πριν τον ξυλοδαρμό του 11χρονου, το αγόρια από τις Φιλίππινες είχε διαπληκτισμό με την κόρη του 53χρονου κατά τη διάρκεία παιχνιδιού, με άλλες πληροφορίες να λένε ότι ο 11χρονος πέταξε νερό στο κορίτσι.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

protothema.gr

Ο 11χρονος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και είπε: «Ηρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα συγνώμη κύριε. Είπα συγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό. Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας»

Η μητέρα του παιδιού μίλησε σε εκπομπή του Open Tv και είπε: «Είναι καλά το παιδί τώρα. Όταν το είδα το παιδί, δεν μπορούσε να μιλήσει, όμως τώρα είναι καλά» είπε αρχικά, ενώ κληθείσα να απαντήσει γιατί τον χτύπησε ο πατέρας της συμμαθήτριας τόνισε: «Λόγω αυτού που έγινε. Τσακώθηκαν τα παιδιά, όπως κάνουν πάντα τα παιδιά. Το κοριτσάκι είπε στον πατέρα τι έγινε και ήρθε αυτός και τον περίμενε έξω από το σχολείο».

Για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων είπε: «Όχι, δεν ήταν γονείς μπροστά εκείνη την ώρα. Αλλά μετά πήγαν μόλις είδαν τι γινόταν και άκουσαν το παιδί να φωνάζει, μαζεύτηκαν. Παντού είχε χτυπήσει το παιδί...».

«Πήγε κανονικά στο σχολείο το παιδί. Λίγο φοβάται, αλλά του λέω να τα ξεχάσει όλα αυτά για να το ξεπεράσει. Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου» κατέληξε.

Εντωμεταξύ πασίγνωστος πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη για ξυλοδαρμό στην σύζυγο και το παιδί του!

Θρίλερ! Δύσκολες ώρες για γνωστό αθλητή! Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

Δύσκολες ώρες! Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως γνωστός αθλητή δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Θρήνος! Νεκρή 26χρονη αθλήτρια!

Ο λόγος για τον Terrelle Pryor, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ. Ο Pryor υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου, αφού είχε μαχαιρωθεί στον ώμο και στο στήθος.

αθλητής μαχαίρι

Το περιστατικό συνέβη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Heinz Lofts, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.