Ραγδαίες εξελίξεις με τα συντρίμμια του C - 130 που αγνοούνταν! Τα ανθρώπινα υπολείμματα "κόβουν" ανάσες!

Όλα όσα ανακοίνωσαν οι αρχές!

Ραγδαίες εξελίξεις με τα συντρίμμια του C - 130 που αγνοούνταν! Τα ανθρώπινα υπολείμματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τα συντρίμμια του C - 130 που αγνοούνταν! Οι αρχές βγήκαν και μίλησαν για τις τραγικές εικόνες που αντίκρισαν από το αεροσκάφος. Τα ανθρώπινα υπολείμματα που βρέθηκαν στην θάλασσα, "κόβουν" ανάσες!

Οι Αρχές της Χιλής ανακοίνωσαν πως εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του C-130 που χάθηκε τη Δευτέρα!

Ανθρώπινα υπολείμματα εντοπίστηκαν στη θάλασσα, στα ανοικτά του νότιου άκρου της αμερικανικής ηπείρου, στον τόπο όπου εξαφανίστηκε μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας της Χιλής που μετέφερε συνολικά 38 ανθρώπους, ανακοίνωσε αξιωματούχος.

Μακάβριο θέμα ανθρώπινων υπολειμμάτων στα συντρίμμια του c-130

«Βρέθηκαν ορισμένα συντρίμμια του αεροπλάνου, καθώς και ανθρώπινα υπολείμματα κάποιων από τους επιβαίνοντες», ενημέρωσε δημοσιογράφους ο Χοσέ Φερνάντες, αξιωματούχος της αυτοδιοίκησης στη νομαρχία Μαγαγιάνες, στη νότια Χιλή.
Ανώτερος αξιωματικός των ένοπλων δυνάμεων ανακοίνωσε νωρίτερα πως ανακτήθηκαν συντρίμμια που ενδέχεται να ήταν μέρος των εσωτερικών δεξαμενών καυσίμων και άλλων τμημάτων του C-130 περίπου 30 χιλιόμετρα από την τελευταία γνωστή θέση του, μεταξύ της Χιλής και της Ανταρκτικής.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε προκαλέσει πανικό σε πολλές χώρες, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του!


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ: Συνετρίβη αεροσκάφος! Σε ποια περιοχή σήμανε συναγερμός;

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως συνετρίβη αεροσκάφος! Αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία για την τραγωδία. Σε ποια περιοχή σήμανε συναγερμός;

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε προκαλέσει πανικό από το πρωί, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του!

Η Πολεμική Αεροπορία της Χιλής ανακοίνωσε σήμερα πως συνετρίβη ένα μεταγωγικό αεροπλάνο της με 38 επιβαίνοντες, του οποίου η τύχη αγνοείτο για περισσότερο από 12 ώρες σε μια απομακρυσμένη περιοχή ανάμεσα στη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική, και πρόσθεσε πως ομάδα διάσωσης διεξάγει έρευνες για επιζώντες.

Το αεροπλάνο Hercules C130 απογειώθηκε χθες, Δευτέρα, στις 4:55 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:55 ώρα Ελλάδας) από τη νότια πόλη Πούντα Αρένας στη χιλιανή Παταγονία και κατευθυνόταν σε μια βάση στην Ανταρκτική, όμως χάθηκε η επαφή μαζί του λίγο μετά τις 6:00 μ.μ..


Η Πολεμική Αεροπορία ανέφερε στην ανακοίνωση πως δεν έχει ακόμη εντοπίσει το μεταγωγικό αεροπλάνο ούτε έχει διαπιστώσει αν υπάρχουν επιζώντες, όμως πρόσθεσε πως έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτό συνετρίβη, δεδομένου ότι αγνοείται η τύχη του εδώ και πολλές ώρες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 17 μέλη του πληρώματος και 21 επιβάτες, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία, προσθέτοντας πως η ομάδα διάσωσης ερευνά την περιοχή «στην οποία χάθηκε η επικοινωνία με το αεροπλάνο, με στόχο να διασώσει ενδεχόμενους επιζώντες».


Η συντριβή του αεροπλάνου σημειώθηκε σε μια περίοδο δύσκολη για την Χιλή και τον πρόεδρό της, τον Σεμπαστιάν Πινιέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει αυξημένη δυσαρέσκεια η οποία έχει πυροδοτήσει εδώ και δύο μήνες ταραχές στην πρωτεύουσα Σαντιάγο, αυξάνοντας την πίεση στην κυβέρνηση.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πηγαίνουν στις οικογένειες των 38 μελών του πληρώματος και επιβατών του αεροπλάνου C-130 της FACh (Πολεμική Αεροπορία)», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Πινιέρα.

Ο πρόεδρος πρόσθεσε πως θα ματαιώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αργεντινή, όπου επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα στην τελετή ανάληψης καθηκόντων του προέδρου Αλμπέρτο Φερνάντες.

Πηγή: protothema.gr