Ξέσπασε πυρκαγιά σε αεροπλάνο! Έξι τραυματίες και δύο αγνοούμενοι! Σε ποια περιοχή έγινε το τραγικό συμβάν;

Η φωτιά εκδηλώθηκε την στιγμή που γίνονταν εργασίες σε αυτό!

Ξέσπασε πυρκαγιά σε αεροπλάνο! Έξι τραυματίες και δύο αγνοούμενοι! Σε ποια περιοχή έγινε το τραγικό συμβάν;

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση πως ξέσπασε πυρκαγιά σε αεροπλάνο! Σε ποια περιοχή έγινε το τραγικό συμβάν, όπου βρέθηκαν έξι τραυματίες και δύο αγνοούμενοι;

Τι ανακοίνωσαν τα Μέσα Ενημέρωσης;

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών στο μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας, το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ το αεροπλανοφόρο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μουρμάνσκ, στη θάλασσα του Μπάρεντς, την ώρα που γίνονταν εργασίες συγκόλλησης με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί σε μια έκταση 600 τ.μ. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, αλλά το έργο τους δυσχεραίνουν οι πυκνοί καπνοί από τα φλεγόμενα καύσιμα και καλώδια.

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας στο κεφάλι κι άλλοι δύο αγνοούνται, όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο πηγή από τις ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το μήκους 305 μέτρων αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» καθελκύστηκε τον Δεκέμβριο του 1985 και είναι η ναυαρχίδα του ΠΝ της Ρωσίας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο αεροσκάφος που προκάλεσε σοκ τις τελευταίες ώρες, καθώς μέσα στο 24ωρο ανακοινώθηκε πως συνετρίβη ένα ακόμη αεροπλάνο στην Ρωσία.


Πηγή: iefimerida.gr

Βίντεο σοκ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα! Τρόμος για τους επιβάτες!

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει ένα αεροπλάνο που έπιασε φωτιά ενώ βρισκόταν στον αέρα. Τρόμος για όλους τους επιβάτες του.

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες πραγματοποίησε ένα Boeing 777 των Philippine Airlines με προορισμό τη Μανίλα όταν ο πιλότος διαπίστωσε πιθανή βλάβη στους κινητήρες.

Βίντεο σοκ! Αστυνομικό όχημα παρασέρνει και εκτοξεύει διαδηλωτή 50 μέτρα μακριά!

Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως είδε φωτιές να βγαίνουν από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

«Είδαμε φλόγες, μικρές φλόγες να βγαίνουν από τη μηχανή», σημείωσε o άνδρας, ο οποίος παρακολουθούσε την απογείωση του αεροσκάφους.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μετά σταμάτησε. Μόλις σταμάτησε, είδα το αεροπλάνο να στρίβει αριστερά σαν να επιστρέφει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το πρακτορείο ειδήσεων, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ακριβώς η στιγμή που αρχίζουν να ξεπετάγονται φλόγες από τη δεξιά μηχανή του αεροπλάνου.

Χρήστες του Twitter ανήρτησαν βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει επιβάτης της πτήσης με τις φλόγες να βγαίνουν από έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου.