Μεγάλη προσοχή! Συναγερμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για όσους ταξιδεύετε σήμερα!

Τι ανακοίνωσε ο ΔΑΑ για σήμερα 12/12;

Μεγάλη προσοχή! Συναγερμός στο

Συναγερμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για όσους ταξιδεύετε σήμερα! Δώστε μεγάλη προσοχή, γιατί ο ΔΑΑ έβγαλε σημαντική ανακοίνωση για σήμερα 12/12.

«Άσκηση Περιορισμένης Κλίμακας» θα ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 20:00, στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Προκειμένου να μην ανησυχήσουν οι επιβάτες και για να μη διαταραχθούν οι υπόλοιπες λειτουργίες του αεροδρομίου, οι οποίες, εκτός της περιοχής της άσκησης, θα συνεχίζονται κανονικά, ο ΔΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

1. Πριν και καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης θα υπάρχουν σχετικές ενημερώσεις σε όλον τον αεροσταθμό, εντός και εκτός, καθώς και στην περιοχή της πεζογέφυρας.

2. Ο χώρος πραγματοποίησης της άσκησης θα έχει εμφανή σήμανση ώστε να πληροφορείται κατάλληλα το κοινό, επιβάτες και επισκέπτες.

Για τις ανάγκες της άσκησης θα ληφθούν προσωρινά μέτρα από τo Τμήμα Τροχαίας του Αερολιμένα, ενώ τα λεωφορεία ΟΑΣΑ - ΚΤΕΛ θα αποβιβάζουν μόνο στις Αφίξεις, από τις 17:00 έως τις 19:00.

Πρόσφατα ωστόσο, υπήρξε ακόμη μια ανησυχία στο αεροδρόμιο, όπου αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Πάγωσαν οι ελεγκτές όταν είδαν σε βαλίτσα...

Θρίλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αυτό που αντίκρισαν ελεγκτές σε βαλίτσα επιβάτη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Δεν φαντάζεστε τι είχε μέσα η βαλίτσα!

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την πτήση του Ρώσος επιβάτης πέρασε από τους ελεγκτές οι οποίοι πάγωσαν όταν είδαν τι είχε μέσα η βαλίτσα του.

undefined

Πάγωσε η αεροπορική εταιρία! Γυναίκα ξέχασε στο αεροπλάνο το...

Σοκ έπαθαν οι άνθρωποι που δούλευαν στην συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, όταν αντίκρισαν τι είχε ξεχάσει γυναίκα μέσα στο αεροπλάνο.

Η ίδια έτρεχε και δεν έφτανε όταν συνηδειτοποίησε τι είχε κάνει.

Συγκεκριμένα, όταν έβγαινε η γυναίκα από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας στη Γαλλία, κατάλαβε ότι ξέχασε την χειραποσκευή και το παλτό της μέσα στο αεροσκάφος!

Το περιείχε η βαλίτσα μέσα; κοσμήματα που είχαν δανείσει χρυσοχόοι του Λονδίνου στην τραγουδίστρια Ρίτα 'Ορα, τα οποία θα φορούσε στο φεστιβάλ των Καννών αξίας, κρατηθείτε...3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τελικά τα κοσμήματα βρέθηκε και δεν "θρηνήσαμε" την γυναίκα.