Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 29χρονο! Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από...

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση!

Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 29χρονο! Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον 29χρονο στο Ηράκλειο! Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από άγρια συμπλοκή στο Τυμπάκι στις 26 Νοεμβρίου.

To βράδυ της 26ης Νοεμβρίου είχε τραυματισεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών και νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 29χρονος άνδρας που το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής, μεταξύ αλλοδαπών στο Τυμπάκι, κατά την οποία έχασε τη ζωή του και ένας 37χρονος ενώ είχαν γίνει 17 συλλήψεις.

Ο 29χρονος Πακιστανός που έφερε σοβαρά τραύματα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, χθες το βράδυ ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου.

Σοκ είχε προκληθεί πρόσφατα μάλιστα και με 29χρονο, που συνελήφθη με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο, στην ίδια περιοχή.

Πηγή: cretapost.gr

Τραγωδία στην Κρήτη! Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα!

Ακόμη μαι τραγωδία στην χώρα μας κι αυτήν την φορά στην Κρήτη! Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα!

Νέο περιστατικό πνιγμού καταγράφηκε στην Κρήτη όταν ένα τουρίστας έχασε την ζωή του στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το απόγευμα όταν ο 60χρονος, με καταγωγή από τη Γερμανία, απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα της Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Τότε, ο άτυχος άνδρας – για άγνωστο λόγο – έχασε τις αισθήσεις του με τον ναυαγοσώστη να το αντιλαμβάνεται και να σπεύδει να τον βγάζει από τη θάλασσα ειδοποιώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, παρ’ όλες τις προσπάθειες – τόσο από τον ναυαγοσώστη όσο και από τους διασώστες – να τον επαναφέρουν στη ζωή ο 60χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στο Ηράκλειο: 22χρονη μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο!

Φρίκη επικρατεί στο Ηράκλειο Κρήτη με την είδηση πως 22χρονη κοπέλα μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο. Τι συνέβη;

το σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.

Μία γυναίκα, 22 ετών έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, σαν ύποπτη για την επίθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη ήταν που ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται, πιθανότατα, για χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Το γεγονός αυτό μας θύμισε τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του στην Αμαλιάδα.

Πηγή: Cretapost