Φρίκη στη Λάρισα! Πήδηξε στο τρένο και διαμελίστηκε!

Μεγάλο σοκ!

Φρίκη στη Λάρισα! Πήδηξε στο τρένο και διαμελίστηκε!

Φρίκη επικρατεί στη Λάρισα, με την είδηση πως άνδρας πήδηξε στο τρένο και διαμελίστηκε! Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για εικόνες τραγωδίας, ενώ οι πληροφορίες λένε πως περίμενε το τρένο για την αποτρόπαια κίνησή του!

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε νεκρός στις γραμμές του τρένου στην οδό Κάρλας, κοντά στο Bowling, βρέθηκε άνδρας γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθερία», παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από την αμαξοστοιχία «2577» που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Το διαμελισμένο πτώμα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα και η συγκοινωνία στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άνδρας -ηλικίας γύρω στα 30- φαίνεται να περίμενε το τρένο και, όταν περνούσε μπροστά του, πήδηξε στις γραμμές…


Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ασύλληπτη τραγωδία ωστόσο είχε προκληθεί σε άλλο σταθμό του τρένου, όπου παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Πηγή: onlarissa.gr

Τραγωδία στο Σουφλί: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Μια τραγωδία συνέβη στο Σουφλί όταν ένα τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας άνδρας στην περιοχή του Σουφλίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 10:00, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο, παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στις σιδηροδρομικές γραμμές, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα ήταν μη νόμιμος μετανάστης.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Σημειώνεται ότι λόγω του δυστυχήματος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελεί το δρομολόγιο Δίκαια - Αλεξανδρούπολη θα μετακινηθούν με λεωφορείο.

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτη τραγωδία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα μπροστά στα μάτια του φίλου του.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιρακ και μαζί με τον άλλον παράτυπο μετανάστη ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Σοκ στην Θήβα! Ακρωτηριάστηκε 34χρονος που παρασύρθηκε από τρένο!

Ο μηχανοδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: E-evros.gr