Έκτακτο: 16χρονος έπεσε από γέφυρα στην Αττική Οδό!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Έκτακτο: 16χρονος έπεσε από γέφυρα στην Αττική Οδό!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι ένας 16χρονος έπεσε από την γέφυρα στην Αττική Οδό το απόγευμα του Σαββάτου, στο δαχτυλίδι στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο 16χρονος βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο έχει σπασίματα στο σώμα του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Άνδρες της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής έφτασαν επίσης στο σημείο.

Για μερικά λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία στην Αττική Οδό.

Το περιστατικό μας θύμισε το συμβάν με τον άντρα που έπεσε από τον Λυκαβηττό!

Συναγερμός στην Εθνική οδό! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συναγερμός έχει σημάνει για ακόμη μία μέρα στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας! Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας το 152ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αρκίτσας.

Πιθανότατα από κάποια βλάβη, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, άρχισε να βγάζει καπνούς από τον χώρο της μηχανής.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες στο Αιγάλεω μετά από εμπρηστική επίθεση.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατέβηκαν και πάρκαραν το όχημα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διερχόμενα οχήματα από Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά. Το αυτοκίνητο, ωστόσο, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Έκτακτο! Συναγερμός στην Πάτρα! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα με την είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τις Αρχές να μιλούν για πιθανή αυτοκτονία!

Νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι που διέμενε, εντοπίστηκε, μέσα σε λίμνη αίματος, ένας αλλοδαπός το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για άνδρα κουρδικής καταγαγωγής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας, που είχε επιχειρήσει.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ακόμα ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μυτηλήνη.

Ο αλλοδαπός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την παροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο.

Ο Κούρδος διέμενε στην Πάτρα περίπου 20 χρόνια, ενώ οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν την πιθανότητα αυτοκτονίας.