Έκτακτο: Μπλακ άουτ στη Θεσσαλονίκη! Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα;

Τι ώρα θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Έκτακτο: Μπλακ άουτ στη Θεσσαλονίκη! Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα;

Μπλακ άουτ στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο. Ποιες είναι οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα στο κέντρο της πόλης.

Διακοπή ρεύματος σημειώνεται αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, η παραλία, η Ανάληψη, η Τριανδρία και οι 40 Εκκλησιές.

Η ηλεκτροδότηση εκτιμάται πως θα αποκατασταθεί μέχρι τις 14.00, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ.

ethnos.gr

Εντωμεταξύ χαμός έγινε χθες το βράδυ με ένοπλο που προσπάθησε να μπει σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! Ντελιβεράς παρέδωσε την παραγγελία σε 29χρονη και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της!

Σκέτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι στη Θεσσαλονίκη ένας ντελιβεράς αφού παρέδωσε την παραγγελία του σε μία 29χρονη κοπέλα, κατέβασε το παντελόνι της και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της!

Άλλο ένα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος γυναίκας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά το περιστατικό αυτό μας θυμίζει την υπόθεση του φοιτητή του ΑΠΘ που "εκτονώθηκε" στην πλάτη μίας κοπέλας στη βιβλιοθήκη!

Συγκεκριμένα, μια 28χρονη κοπέλα ηλικίας παρήγγειλε φαγητό από κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας της χτύπησε το κουδούνι, προκειμένου να της παραδώσει την παραγγελία. Όπως αναφέρει τη Thestival, εκείνη του άνοιξε και καθώς έψαχνε να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας, αντίκρισε τον διανομέα, ηλικίας 50 ετών, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Την Κυριακή, αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σήμερα ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.
Πηγή: iefimerida.gr