Τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου! Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους! Ποιοι είναι κλειστοί;

Σας αφορά!

Τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου! Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους! Ποιοι είναι κλειστοί;

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στους δρόμους! Ποιοι είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή, από το σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου;

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και ένα φορτηγό, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αθηνών-Κορίνθου!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, το τροχαίο συνέβη στην είσοδο προς Αθήνα, μετά τα διυλιστήρια. Λόγω του συμβάντος, τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Επί τόπου σπεύδει η τροχαία.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος του νοσοκομείου Υγεία, μέχρι και το Μαρούσι, σε μια διαδρομή με πολύ χαμηλές ταχύτητες για τα ΙΧ.

Η κατάσταση επιδεινώνεται στο «Δαχτυλίδι», εκεί όπου καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα. Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση, ιδιαιτέρως, τις ώρες αιχμής.

Τροχαίο ωστόσο σημειώθηκε και πριν λίγο στον Πειραιά με το δοκιμαστικό δρομολόγιο του τραμ.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Συγγρού! Καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση! (Βίντεο)

Στην Συγγρού σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ένα τροχαίο σοκ! Ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η θανατηφόρα σύγκρουση!

Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής έφερε στη δημοσιότητα το ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο δυστύχημα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό που έκλεισε τον μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πίσω δεξί μέρος του οχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίο την τελευταία στιγμή αποφεύγει το κορμί του μοτοσικλετιστή που έχει πέσει στο οδόστρωμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr