Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στην Βάρκιζα! Τι συνέβη;

Όλες οι πληροφορίες από το τραγικό συμβάν!

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στην Βάρκιζα! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τραγωδία στην Βάρκιζα! Τι συνέβη τελικά με την μάνα του μωρού που κάηκε ζωντανό;

Αποφυλακίστηκε η 30χρονη μητέρα η οποία τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί με την κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που είχε ως αποτέλεσμα το μόλις 13μηνών βρέφος της να βρει τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά της, στη Βάρκιζα.

Ο συνήγορος της 30χρονης Σπύρος Δημητρίου ανέφερε: «Υποβάλαμε για τρίτη συνεχόμενη φορά αίτηση αποφυλάκισης και με το βούλευμα που εκδόθηκε σήμερα διατάχθηκε να βρεθεί εκτός φυλακής η εντολέας μου με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης της τρεις φορές το μήνα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας της και της απαγόρευσης εξόδου της από τη χώρα.Σε προηγούμενα βουλεύματα το δικαστικό συμβούλιο είχε απορρίψει το σχετικό αίτημα λόγω του ότι η 30χρονη δεν αποδείκνυε μόνιμη διαμονή καθότι το σπίτι της ήταν κατεστραμμένο από την μοιραία για το παιδί της φωτιά.

Παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης στη φυλακή και προφανώς εκτιμήθηκε από τη Δικαιοσύνη η σταθερότητα του βίου της εκτός φυλακής λόγω της εξέλιξης αυτής .
Το μέτρο αυτό της αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης φυσικά είναι προσωρινό και ισχύει έως τη δίκη της οπού θα δικαστεί για την πράξη της και δεν σχετίζεται με την ουσία της υπόθεσης».

Η τραγική ιστορία ζωής της 30χρονης γυναίκας


Η 30χρονη γυναίκα είχε υιοθετηθεί. Όταν ήταν 16 ετών πέθανε η θετή της μητέρα ενώ είχε προηγηθεί ο θάνατος της θετής της γιαγιάς. Η 16χρονη βρέθηκε για δύο χρόνια σε προνοιακή δομή. Πριν ενηλικιωθεί, όμως, γέννησε το πρώτο της μωρό, το οποίο δόθηκε για υιοθεσία. Στα δεκαοχτώ της πήγε να ζήσει στη Βάρκιζα σε διαμέρισμα που είχε κληρονομήσει από τη θετή της μητέρα. Μάλιστα, όπως λένε στο protothema.gr άνθρωποι που γνώριζαν την κοπέλα, επί χρόνια ζούσε πουλώντας κομμάτι- κομμάτι την περιουσία που είχε κληρονομήσει και στο τέλος της έμεινε το διαμέρισμα των 40 τετραγωνικών που έμελε να γίνει ο πύρινος τάφος για το τρίτο της παιδί.

Λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού ήρθε στη ζωή ένα ακόμη παιδί, το οποίο πέθανε σε ηλικία μόλις 2,5 ετών. Πριν από δεκατρείς μήνες γεννήθηκε το τρίτο μωρό – αυτό που κάηκε ζωντανό τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αυτό το παιδί βγήκε από το μαιευτήριο με την υπογραφή φίλου της 30χρονης, ενός οδηγού ταξί, ο οποίος, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι είχαν χωρίσει. Και τα τρία παιδιά είχαν διαφορετικούς πατεράδες.

Τι υποστηρίζει στο υπόμνημά της η 30χρονη μητέρα του μωρού που απανθρακώθηκε ωστόσο; Αναλυτικά οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του βρέφους ''Από την παιδική μου ηλικία περνάω δύσκολά''

Την τραγική είδηση του θανάτου βρέφους που απανθρακώθηκε μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Βάρκιζα δεν τη χωρά ανθρώπινος νους. Το 1,5 έτους κοριτσάκι ήταν μόνο του στο σπίτι για ώρες. Όταν έφτασε η μητέρα του είδε τη φωτιά και ειδοποίησε την πυροσβεστική αλλά ήταν αργά. Η νεαρή είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα πέθανε και το άλλο μάλλον έχει υιοθετηθεί.

Για πρώτη φορά η 30χρονη μητέρα του βρέφους που έχασε το μωρό τηε στο φλεγόμενο σπίτι της Βάρκιζας λύνει τη σιωπή της από τη φυλακή και μιλάει στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου για τη ζωή της πριν από το τραγικό συμβάν αλλά και μετά το τραγικό συμβάν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε τι αναφέρει στα παρακάτω βίντεο: