Σοκ στην Ζάκυνθο! 6χρονος έπεσε σε τζαμαρία! Ποια η κατάστασή του;

Το αγοράκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!

Σοκ στην Ζάκυνθο! 6χρονος έπεσε σε τζαμαρία! Ποια η κατάστασή του;

Σοκ έχει προκληθεί στην Ζάκυνθο με την είδηση πως 6χρονος έπεσε σε τζαμαρία! Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Ποια η κατάστασή του;

Στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ένας 6χρονος από τη Ζάκυνθο, που τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο, έπειτα από πτώση τζαμαρίας.

Σύμφωνα με το ermisnews.gr, το αγοράκι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και να αφαιρέσουν κομμάτια από τα γυαλιά που του καρφώθηκαν στο σώμα.


Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 6χρονος είχε υποστεί βαθύ τραύμα στην πλάγια τραχηλική χώρα, που έφτανε μέχρι τη σπονδυλική του στήλη.

Δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στην Αθήνα.


Ο 6χρονος τελικά υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί ξανά στην Ζάκυνθο, με σοβαρό θανατηφόρο τροχαίο!

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο: 16χρονος έπεσε από γέφυρα στην Αττική Οδό!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι ένας 16χρονος έπεσε από την γέφυρα στην Αττική Οδό το απόγευμα του Σαββάτου, στο δαχτυλίδι στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο 16χρονος βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο έχει σπασίματα στο σώμα του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Άνδρες της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής έφτασαν επίσης στο σημείο.

Για μερικά λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία στην Αττική Οδό.

Το περιστατικό μας θύμισε το συμβάν με τον άντρα που έπεσε από τον Λυκαβηττό!

Φρίκη! 16χρονος έπνιξε στην πισινά 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε!

Φρίκη προκαλεί η είδηση στο άκουσμά της! Μόλις έγινε γνωστό ότι ένας 16χρονος έπνιξε στην πισίνα ένα 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε, δημιουργήθηκε σάλος!

Ο δράστης πολιορκούσε συνεχώς την νεαρή Ναϊρόμπι Μοντές από το Σάντο Ντομίνγκο και μάλιστα συχνά της δημιουργούσε προβλήματα δείχνοντας πως ζηλεύει που αυτή προτιμούσε άλλον.

Την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκαν με παρέα σε πισίνα στην Παντόγια, όπου ο νεαρός ρίχνει την κοπέλα μέσα προσπαθώντας να την πνίξει.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Φρίκη! 16χρονος έπνιξε στην πισινά 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε!

Αφού αυτή βγήκε έξω, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε ξανά μέσα, πνίγοντας την. Στη συνέχεια, αφού ένας είδε την κοπέλα αναίσθητη, έτρεξε να την βοηθήσει και πήγε και ο ίδιος παριστάνοντας ότι θέλει να βοηθήσει. Ολο το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, που πρόδωσε τον 16χρονο, ο οποίος είχε μάλιστα και το θράσος να πάει στην κηδεία της. Οταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, συνελήφθη και θα δικαστεί στις 9 Οκτωβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr