Θρίλερ! Αγνοείται 26χρονος από τα Χανιά!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Θρίλερ! Αγνοείται 26χρονος από τα Χανιά!

Ένα θρίλερ και ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 26χρονου άνδρα που αγνοείται από τα Χανιά!

Πρόκειται για τον Νίκο Δράκο ο οποίος εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου από τα Χανιά και συγκεκριμένα από την περιοιχή του Κουμπέ, με συνέπεια έκτοτε οι οικείοι του να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε σήμερα (17/12) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από την ίδια του τη μητέρα.

Συγγενικά του πρόσωπα απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό του και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός, όταν εξαφανίστηκε ο Ευστράτιος Βαλσαμίδης!

Θρίλερ στην Καλλιθέα! 14χρονη που εξαφανίστηκε βρέθηκε στην Αλβανία! Σε σοκ οι Αρχές

Σε κανονικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με την 14χρονη που εξαφανίστηκε πριν από μέρες στην Καλλιθέα! Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα στην Αλβανία ενώ οι Αρχές βρίσκονται ακόμα σε σοκ με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης Μαρία Ντ., η οποία είχε χαθεί από την Καλλιθέα και βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μόνο μέρες, μία ακόμη εξαφάνιση παιδιού σημειώθηκε στη χώρα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατ΄αυτόν τον τρόπο μπήκε «τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία Ντ. βρέθηκε στην Αλβανία και είναι καλά στην υγεία της».

Όσον αφορά την εξαφάνιση της 14χρονης, όπως αναφέρει «To Χαμόγελο του Παιδιού», «για ακόμη μια φορά ανακύπτουν προβληματισμοί και εγείρονται ερωτηματικά που απαιτούν μια άμεση απάντηση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία ένα ανήλικο παιδί μόλις 14 ετών κατάφερε να περάσει τα σύνορα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές».
Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Καλλιθέα

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καλλιθέας από την εξαφάνιση μιας 14χρονης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις «05/12/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Ντ., 14 ετών».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης χθες, 06/12/2019, το απόγευμα και όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: «προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Μαρία Ντ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Μια εξαφάνιση επίσης «πάγωσε» την Αγγελική Νικολούλη και σκόρπισε μυστήριο σε όλη την Ελλάδα