Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε πλοίαρχος! Έπεσε από το κατάστρωμα και...

Μεγάλη θλίψη!

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε πλοίαρχος! Έπεσε από το κατάστρωμα και...

Τραγωδία έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη, με την είδηση πως σκοτώθηκε πλοίαρχος! Έπεσε από το κατάστρωμα και χτύπησε σοβαρά στο αμπάρι!

Τραγικό θάνατο βρήκε 47χρονος πλοίαρχος κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος Τούρκος πλοίαρχος του “Lady Nuray”, σημαίας Παναμά, έπεσε από το κατάστρωμα στο αμπάρι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πλοίο ήταν φορτωμένο με σίδερα, έφτασε στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία και επόμενος προορισμός του ήταν η Τουρκία.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο. αυτή δεν είναι η μόνη σοκαριστική τραγωδία που συμβαίνει στην περιοχή, καθώς μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Θερμαϊκό!

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, βρέθηκε το πτώμα μίας άτυχης γυναίκας μέσα στο Θερμαϊκό.

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού, στην παλιά παραλία της πόλης.

Το συμβάν αυτό δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει τη σορό που βρέθηκε πριν από λίγους μήνες σε παραλία της Άνδρου.

Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 65 ετών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:


"Εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

Η ανωτέρω, ηλικίας 60 με 65 ετών περίπου, ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης".

Πηγή: thestival.gr

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 60χρονος έπεσε στο κενό από πολυκατοικία!

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως 60χρονος έπεσε στο κενό από πολυκατοικία! Τι αναφέρουν ωστόσο οι πληροφορίες;

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, έπεσε από μεγάλο ύψος πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, o άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς στο παράθυρο του φωταγωγού της οικοδομής βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που πιθανολογείται ότι ανήκει σε εκείνον.

Σοκ είχε προκληθεί και με βουτιά στο κενό αυτοκινήτου που έπεσε στις γραμμές του τρένου.

Πηγή: protothema.gr