Τραγωδία στην Χαβάη: Μαχαίρωσαν 4χρονη ενώ...

Ανατριχιαστικό περιστατικό!

Τραγωδία στην Χαβάη: Μαχαίρωσαν 4χρονη ενώ...

Τραγωδία επικρατεί στην Χαβάη, με την είδηση πως μαχαίρωσαν 4χρονη ενώ έφτιαχναν πρωινό! Τι δήλωσαν οι ίδιοι για το περιστατικό;

Την ώρα του περιστατικού, οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους!

Τραγωδία για μια οικογένεια στη Χαβάη, καθώς ένα 14χρονο αγόρι μαχαίρωσε κατά λάθος στο λαιμό και σκότωσε την τετράχρονη αδερφή του, την ώρα που έφτιαχνε πρωινό μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους, ενώ δίπλα βρισκόταν κι άλλος ένας αδερφός τους.

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους την ώρα του τραγικού συμβάντος, ενώ οι προσπάθειες ενός γείτονα να κρατήσει στη ζωή το μικρό κορίτσι, ήταν μάταιες. Άντρες από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Χαβάης μετέφεραν την τετράχρονη σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε «ο τραυματισμός από μαχαίρι». Επιπλέον, αναφέρθηκε πως «ο τραυματισμός προήλθε από ατύχημα». Για το σκοπό αυτό εξάλλου, ο 14χρονος τέηκε αρχικά υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως η online υπηρεσία εύρεσης πόρων, GoFundMe, δημιούργησε σελίδα με στόχο να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την ταφή της τετράχρονης.

τραγωδία Χαβάη

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι!

Πηγή: protothema.gr

Πανικός στην Ηλεία! Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα στο σχολείο!

Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ηλεία! Μαχαίρωσαν μαθητή στο σχολείο του! Το περιστατικό συνέβη στην Αμαλιάδα!

Χαμός στο σχολείο με αστυνομικούς και ασθενοφόρο να φτάνουν ταχύτατα. Διακόπηκαν τα μαθήματα στο λύκειο της Ηλείας. Σε εξέλιξη οι έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ενώ ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είναι 15 ετών.

Ανείπωτη τραγωδία! Αυτοκτόνησαν μαζικά δεκάδες μαθητές!

Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός μαθητής από την Αμαλιάδας φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη. Στο σχολείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει αστυνομικοί.

Από καβγά με συμμαθητή του στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας
Αστυνομική πηγή ανέφερε στο iefimerida.gr ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 στο προαύλιο του Λυκείου Αμαλιάδας. Ολα ξεκίνησαν από τη λογομαχία ανάμεσα σε δυο νεαρούς μαθητές, ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δυο νεαρούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο. Κατά την ίδια πηγή, τα κυρίως τραύματα έχουν προκληθεί στην ωμοπλάτη και στο χέρι (αγκώνας).

Η αστυνομία αναφέρει, με κάθε επιφύλαξη, ότι ο 15χρονος πιθανότατα δεν κινδυνεύει.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Αμαλιάδας σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr
Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr παρακολουθούν καθημερινά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές πεδίο και με άμεσο και έγκυρο ρεπορτάζ ενημερώνουν τους αναγνώστες.


Πηγή: iefimerida.gr