Κυριάκος Μητσοτάκης: Τους "πάτησε" όλους κάτω! Το απίστευτο δώρο που έκανε στους υπουργούς του!

Το πιο στιλάτο δώρο!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και πάλι την ανατροπή και τους "πάτησε" όλους κάτω με τη φοβερή ιδέα που είχε για φέτος τα Χριστούγεννα. Το δώρο που έκανε στους υπουργούς του ήταν απλά απίστευτο και τους ξετρέλανε!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και με την ευκαιρία, ο Πρωθυπουργός θέλησε να κάνει μία έκπληξη στους υπουργούς του και έτσι τους έκανε ένα ξεχωριστό δώρο.

Συγκεκριμένα επέλεξε να τους δώσει από ένα σημειωματάριο στο οποίο χάραξε πάνω τα αρχικά του καθενός !

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει μία εξόρμηση στα Μετέωρα, όπου απόλαυσε την εξοχή.

μητσοτάκης δώρο

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Πάτησε" κάτω τον Μακρόν! Το απίστευτο δώρο που προσέφερε στον Πρόεδρο της Κίνας!

Το απίστευτο δώρο που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Κίνας- "Πάτησε" κάτω τον Μακρόν!

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κίνα καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Εκθεση της Σαγκάης. Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον Πρόεδρο της Κίνας, ένα σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκίνησε με την αναφορά στην μητέρα του! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός προσέφερε στον Κινέζο Πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ, ένα αντίγραφο μελανόμορφου κάνθαρου από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, μία κίνηση που δίχως αμφιβολία εντυπωσίασε. Πρόκειται για ένα εμβληματικό αγγείο για σπονδή στα αρχαία συμπόσια και αποτελεί μια συμβολική κίνηση-ωδή του κ. Μητσοτάκη στην αρχαία Ελλάδα. Στην ομιλία του μάλιστα τόνισε: «Ελλάδα και Κίνα έχουν μια μακρά διαδρομή ως αρχαίοι πολιτισμοί που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην ιστορία της ανθρωπότητας».

undefined

Από τη μεριά του ο Εμμανουέλ Μακρόν έφερε στον Κινέζο ομόλογό του, ένα σπάνιο γαλλικό κρασί Romanée-Conti, έτους 1978, μιας και όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα, τα γαλλικά κρασιά αποτελούν μία από τις αδυναμίες του Σι Τζινπίνγκ.