Φρίκη στη Γερμανία! Ανήλικος βρέθηκε στην ντουλάπα παιδεραστή!

Είχε εξαφανιστεί πριν από 2 χρόνια!

Φρίκη στη Γερμανία! Ανήλικος βρέθηκε στην ντουλάπα παιδεραστή!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στη Γερμανία ένας ανήλικος βρέθηκε κρυμμένος μέσα στην ντουλάπα ενός αδίστακτου παιδεραστή προκειμένου να γλιτώσει το βιασμό.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία εντόπισε κατά λάθος στο Ρέκλινγκχάουζεν, στη δυτική Γερμανία, ένα 15χρονο αγόρι, τον Μάρβιν, την ώρα που πραγματοποιούσε έρευνες στο σπίτι ενός 44χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το αγόρι βρισκόταν στο σπίτι αυτό παρά τη θέλησή του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση του βιασμού ενός εργάτη στη Λάρισα από τους συναδέλφους του!

Το αγόρι είχε εξαφανιστεί το Ιούνιο του 2017
Οπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αυτή φέρνει μνήμες από τη Νατάσα Κάμπους, μια νεαρή από την Αυστρία η οποία κρατούνταν επί οκτώ χρόνια όμηρος προτού καταφέρει να διαφύγει το 2006. Το αγόρι αυτή τη στιγμή λαμβάνει ψυχιατρική βοήθεια.

Είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2017 αφού έφυγε από το κέντρο υποδοχής παιδιών όπου ζούσε μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένα γεγονός που δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει. «Θέλω να τον επισκεφθώ για τα Χριστούγεννα, για να γιορτάσω μαζί του», δήλωσε η μητέρα του, η 53χρονη Μανουέλα Μπ. μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

Η απόφαση για το πότε ο Μάρβιν θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του «εξαρτάται από τους γιατρούς, όχι την αστυνομία», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο dpa.

Για «χριστουγεννιάτικο θαύμα» μιλούν τα ΜΜΕ της Γερμανίας
Ωστόσο πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα σε αυτή την υπόθεση, που τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει «χριστουγεννιάτικο θαύμα», κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το αγόρι βρέθηκε στο διαμέρισμα και αν μπορούσε να φύγει από εκεί εφόσον το επιθυμούσε.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί «δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Όμως η μητέρα, η οποία μπόρεσε να δει για μικρό χρονικό διάστημα τον γιο της την Παρασκευή, ισχυρίστηκε ότι έχει αμφιβολίες επ’ αυτού.

«Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε πρέπει να τον χειραγωγούσε», εκτίμησε στη Bild, ενώ πρόσθεσε ότι κοντεύει «να τρελαθεί στη σκέψη του τι μπορεί να έχει συμβεί» στον γιο της. Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε το αγόρι καταδικάστηκε το 2018 σε ποινή φυλάκισης με αναστολή επειδή είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το Σαββατοκύριακο τέθηκε υπό κράτηση.
Πηγή: iefimerida.gr

Βίντεο σοκ! Η στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει το ανήλικο κοριτσάκι!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή που ένας αδίστακτος παιδόφιλος αρπάζει αυτό το ανήλικο κοριτσάκι και το βάζει στο αμάξι του!

Το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δείχνει τον παιδόφιλο να φοράει κουκούλα και να αρπάζει το κοριτσάκι το οποίο περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Την έβαλε γρήγορα και απότομα στον αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για να φύγει.

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία και το κοριτσάκι τελικά σώθηκε από έναν 16χρονο ο οποίος είδε τον 50χρονο να αρπάζει το κοριτσάκι το οποίο φώναζε "βοήθεια".

«Είδα έναν άντρα να σέρνει ένα κορίτσι στο αυτοκίνητο και μετά άκουσα το κορίτσι να φωνάζει "βοήθεια". Κοίταξα γύρω μου, πήγα στον μοναδικό ενήλικα που υπήρχε τριγύρω και τρέξαμε προς το αυτοκίνητο του απαγωγέα».

Ο δράστης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είναι το κοριτσάκι ήταν η αδερφή του.