Συναγερμός! Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος!

Νεκροί και οι δύο πιλότοι!

Συναγερμός! Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος!

Συναγερμός έχει σημάνει μιας και πριν από λίγη ώρα συνετρίβη ένα μαχητικό αεροσκάφος, με τους δύο πιλότους να σκοτώνονται ακαριαία!

Σημειώθηκε συντριβή μαχητικού αεροσκάφους MiG σήμερα στο βορειοδυτικό τμήμα του Ιράν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο πιλότοι, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA.

Πριν μια βδομάδα σημειώθηκε ακόμα ένα θρίλερ στον αέρα, μιας και μία γυναίκα απείλησε να ανατινάξει ένα αεροσκάφος που έφευγε από Κωνσταντινούπολη.

Έκτακτο! Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος!

"Έσκασε" έκτακτο μόλις τώρα! Πριν από λίγη ώρα συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος, με τους δύο άντρες του πληρώματος να σκοτώνονται ακαριαία!

Ένα ρωσικό ελικόπτερο τύπου Mi-28N, συνετρίβη στην περιφέρεια του Κράσνονταρ στη νότια Ρωσία, με τους δυο άντρες του πληρώματος να χάνουν τις ζωές τους, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ακόμα ένα αεροσκάφος συνετρίβη με 9 νεκρούς επιβάτες!

Το ελικόπτερο συνετρίβη στις 11 το βράδυ (ώρα Ρωσίας) της Τετάρτης κοντά στην στρατιωτική αεροπορική βάση Κόρενοβσκ, στην περιφέρεια του Κράσνονταρ, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής πτήσης κι ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν δυσμενείς.


Το ρωσικό υπουργείο σημείωσε πως και οι δυο πιλότοι του ελικοπτέρου, που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκαν νεκροί από τον τόπο της συντριβής.

Σοκ: Συνετρίβη αεροσκάφος! Σε ποια περιοχή σήμανε συναγερμός;

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως συνετρίβη αεροσκάφος! Αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία για την τραγωδία. Σε ποια περιοχή σήμανε συναγερμός;

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε προκαλέσει πανικό από το πρωί, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του!

Η Πολεμική Αεροπορία της Χιλής ανακοίνωσε σήμερα πως συνετρίβη ένα μεταγωγικό αεροπλάνο της με 38 επιβαίνοντες, του οποίου η τύχη αγνοείτο για περισσότερο από 12 ώρες σε μια απομακρυσμένη περιοχή ανάμεσα στη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική, και πρόσθεσε πως ομάδα διάσωσης διεξάγει έρευνες για επιζώντες.

Το αεροπλάνο Hercules C130 απογειώθηκε χθες, Δευτέρα, στις 4:55 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:55 ώρα Ελλάδας) από τη νότια πόλη Πούντα Αρένας στη χιλιανή Παταγονία και κατευθυνόταν σε μια βάση στην Ανταρκτική, όμως χάθηκε η επαφή μαζί του λίγο μετά τις 6:00 μ.μ..


Η Πολεμική Αεροπορία ανέφερε στην ανακοίνωση πως δεν έχει ακόμη εντοπίσει το μεταγωγικό αεροπλάνο ούτε έχει διαπιστώσει αν υπάρχουν επιζώντες, όμως πρόσθεσε πως έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτό συνετρίβη, δεδομένου ότι αγνοείται η τύχη του εδώ και πολλές ώρες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 17 μέλη του πληρώματος και 21 επιβάτες, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία, προσθέτοντας πως η ομάδα διάσωσης ερευνά την περιοχή «στην οποία χάθηκε η επικοινωνία με το αεροπλάνο, με στόχο να διασώσει ενδεχόμενους επιζώντες».


Η συντριβή του αεροπλάνου σημειώθηκε σε μια περίοδο δύσκολη για την Χιλή και τον πρόεδρό της, τον Σεμπαστιάν Πινιέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει αυξημένη δυσαρέσκεια η οποία έχει πυροδοτήσει εδώ και δύο μήνες ταραχές στην πρωτεύουσα Σαντιάγο, αυξάνοντας την πίεση στην κυβέρνηση.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πηγαίνουν στις οικογένειες των 38 μελών του πληρώματος και επιβατών του αεροπλάνου C-130 της FACh (Πολεμική Αεροπορία)», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Πινιέρα.

Ο πρόεδρος πρόσθεσε πως θα ματαιώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αργεντινή, όπου επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα στην τελετή ανάληψης καθηκόντων του προέδρου Αλμπέρτο Φερνάντες.

Πηγή: protothema.gr