Σάλος στο Ναύπλιο: Έστησαν «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων

Τι έγραψαν στα social media

Σάλος στο Ναύπλιο: Έστησαν «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων

Σάλος στο Ναύπλιο με το «πάρτι βλασφημίας» που έστησαν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Ναύπλιο αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων

Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ναυπλίου δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια ενώ στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής:

«Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον εφημέριο του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου και τους διοργανωτές.

H επίμαχη αφίσα:

Χριστούγεννα γιορτή

Εντωμεταξύ δείτε την αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού μέσα σε σπήλαιο

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

"Σεισμός" στην εκκλησία! Η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας! Πείτε τη τα Χριστούγεννα!

"Σεισμός" έγινε στην εκκλησία με την κρυφή προσευχή που βγήκε στη δημοσιότητα και σας βοηθάει ώστε να έρθουν λεφτά στη ζωή σας! Πείτε τη τα Χριστούγεννα και θα δείτε "θαύματα"!

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η βοήθεια είναι δίπλα μας αλλά εμείς την αγνοούμε. Η σωστή προσευχή προς τον σωστό Άγγελο και το όποιο πρόβλημα σας απασχολεί αρχίζει να λύνεται.

Σας βρήκαμε επίσης αυτή την πανίσχυρη προσευχή που έγινε γνωστή τον 15αυγουστο.

Μιας και τα Χριστούγεννα είναι η πιο ιερή περίοδος του χρόνου, είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε αυτή την προσευχή που θα σας φέρει χρήματα και τύχη!

Η προσευχή
"Θεέ μου,

Ομολογώ ότι έχω κάνει λάθη!

Ότι έχω συσσωρεύσει πολύ μεγάλα χρέη, και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η υπέρβαση μπορεί να γίνει χωρίς την βοήθεια σου!!!


Σε παρακαλώ, σε ικετεύω Κύριε, να μεσολαβήσουν για λογαριασμό μου για να μου παράσχουν τα οικονομικά μέσα έτσι ώστε να είμαι σε θέση να αναπνεύσω ξανά!

Σε παρακαλώ Κύριε συγχώρησε τις αμαρτίες μου! Περπάτησε μαζί μου και βοήθησε με να πάρω σωστές αποφάσεις στην διάρκεια της δικής μου ζωής!

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Α. Πνεύματος ,επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Σαχιήλ για να έρθεις τώρα εδώ και να διακυβερνήσεις και να επιλύσεις όλα τα θέματα που σχετίζονται με υλικό πλούτο, κοινωνική υπεροχή-είσοδο σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για την αλλαγή του δικού μου prestige, Πολιτική εξουσία, μεγάλες επιχειρήσεις ,τυχερά παιγνίδια, καινούριες σημαντικές φιλίες και όλα τα νομικά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα πως να επιλυθούν με ανώδυνο τρόπο!

Εσύ είσαι αυτός στον οποίο μπορεί να γίνει επίκληση για οικονομική βοήθεια σε όλα τα οικονομικά μου θέματα!!!

Ξέρω ότι με ακούς και ότι είσαι εδώ για μένα.

Αμήν!"