Φρίκη στη Χίο: Βρέθηκε κρεμασμένος ένας 26χρονος!

Αγνοούνταν εδώ και μήνες!

Φρίκη στη Χίο: Βρέθηκε κρεμασμένος ένας 26χρονος!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι στη Χίο βρέθηκε ένας άτυχος 26χρονος κρεμασμένος, ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από το καλοκαίρι!

Από κυνηγό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κρεμασμένος το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου, ο 26χρονος από την Αλβανία που αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2019 στην περιοχή της Καλαμωτής.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες εντοπίστηκε ένας νεκρός άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του στην Πάτρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο κοντά στο νεκροταφείο της Καλαμωτής και ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Πηγή: astraparis

Θρήνος στο Πόρτο Χέλι! Νεκρός ο 75χρονος που είχε εξαφανιστεί!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο Πόρτο Χέλι με την είδηση ότι ο 75χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε νεκρός!

Ο 75χρονος, ο οποίος διέμενε εντός ιστιοφόρου που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας, πιθανόν να βρισκόταν σε κίνδυνο, καθότι είχαν παρέλθει τέσσερις έως πέντε ημέρες από την τελευταία επικοινωνία του με οικείο του πρόσωπο. Βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός στο Πόρτο Χέλι σε παραλία..

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στην περιοχή με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο, με τη μικρή βοηθητική λέμβο του παραπλεύρως αυτού.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες ακόμα ένας νεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στην Πάτρα από την γυναίκα του!

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης διεξάγοντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή, στην οποία συμμετείχαν, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και πέντε ιδιωτικά σκάφη, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από ξηράς.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία με τοπωνύμιο “ΝΤΑΜΑΡΙΑ” όρμου Κοιλάδας και ανασύρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από οικεία του πρόσωπα και πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.