Σοκ στον Κολωνό: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε τρία οχήματα και...

Απίστευτες εικόνες!

Σοκ στον Κολωνό: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε τρία οχήματα και...

Σοκ έχει προκληθεί στον Κολωνό, με την είδηση πως αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε τρία οχήματα και έπεσε πάνω σε καθαριστήριο!

Η τρελή πορεία του ΙΧ παραμένει "μυστήρια" καθώς μέχρι στιγμής, οι συνθήκες είναι αδιευκρίνιστες!

Τρελή πορεία, από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, κατέγραψε ένα αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Κολωνό παρασύροντας συνολικά τρία αυτοκίνητα και καταστρέφοντας ολοσχερώς ένα καθαριστήριο στο οποίο «καρφώθηκε» στο τέλος της εκτός ελέγχου διαδρομής του.

«Το μαγαζί έχει καταστραφεί όλο. Μας κατέστρεψε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.


Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό συνέβη στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε άλλα τρία οχήματα - δύο ΙΧ και ένα φορτηγάκι.

Να θυμίσουμε, πως πριν από τρεις μέρες, είχε δημιουργηθεί παρόμοιο περιστατικό, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή γυναίκα στο Μοσχάτο.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στα Τρίκαλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη

Σοκ στα Τρίκαλα με αυτοκίνητο που παρέσυρε ποδηλάτη το Σάββατο το μεσημέρι.

Ηλικιωμένος ποδηλάτης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το μεσημέρι του Σαββάτου στον κεντρικό δρόμο του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και ο 81χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, δίχως ωστόσο η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

trikalavoice.gr

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο, αυτή τη φορά στον Κηφισό.

Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και άφησε πίσω του δύο νεκρούς! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα και άλλα τρία τραυματίστηκαν, στο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα προσπαθώντας να αποφύγει τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή με την Τροχαία να παραμένει στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να γίνει αποκάθαρση του οδοστρώματος.

Πηγή: Thestival