Τραγωδία! Νεκρές βρέθηκαν τρεις μαζορέτες την ημέρα των Χριστουγέννων! Τι συνέβη;

Μεγάλος θρήνος!

Τραγωδία! Νεκρές βρέθηκαν τρεις μαζορέτες την ημέρα των Χριστουγέννων! Τι συνέβη;

Τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως νεκρές βρέθηκαν τρεις μαζορέτες την ημέρα των Χριστουγέννων! Τι συνέβη ακριβώς και πως προέκυψε το θλιβερό συμβάν;

Το SUV που οδηγούσαν βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο!

Τρία νεαρά κορίτσια βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήμερα των Χριστουγέννων. Το σοκ για την περιοχή της Geneva στην Αλαμπάμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο, διότι τα τρία 16χρονα κορίτσια ήταν μέλη της σχολικής ομάδας των cheerleaders.

Οι Addyson Martin, Emilee Fain και Cassidy Dunn μόλις είχαν εγκαταλείψει το σπίτι που γιόρταζαν την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν το SUV στο οποίο επέβαιναν, βγήκε εκτός δρόμου.

νεκρές Χριστούγεννα

«Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που εξετράπησαν της πορείας τους. Γνωρίζουμε όμως ότι προσέκρουσαν πάνω σε ένα μεγάλο δέντρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματα της Geneva. «Θα μπορούσε να είχε πεταχτεί ένα ελάφι στον δρόμο τους», πρόσθεσε.

Και τα τρία κορίτσια, που φοιτούσαν στο Geneva High School, κάθονταν στο μπροστινό κάθισμα τη στιγμή του δυστυχήματος. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δύο κορίτσια, το ένα εκ των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του και αναμένεται να ανακάμψει.


Τα τρία κορίτσια, εκτός από cheerleaders, ήταν στην ομάδα Βόλεϊ του σχολείου, ενώ ήταν άριστες μαθήτριες και συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες. «Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απώλεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σχολείου.

Σοκ ωστόσο είχε προκαλέσει και η χθεσινή είδηση, πως γυναίκα με δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στο πεζοδρόμιο.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη! Τρίχρονες δίδυμες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε αυτοκίνητο!

Φρίκη επικράτησε όταν θετοί γονείς βρήκαν τις τρίχρονες δίδυμες νεκρές μέσα στο αυτοκίνητο τους, από θερμοπληξία στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Οι συνθήκες θανάτου των άτυχων κοριτσιών παραμένουν άγνωστες, όπως σημειώνει η New York Post. Αρχικά τα κορίτσια πιστευόταν πως ήταν αγνοούμενα, οι γονείς τους κάλεσαν την Άμεση Δράση και στη συνέχεια βρέθηκαν οι δίδυμες νεκρές μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το πόρισμα για τον θάνατό τους δείχνει πως οι Raelynn και Payton Keyes πέθαναν από θερμοπληξία και πως ο θάνατός τους ήταν ατύχημα. Φρίκη σε σχολείο: Βρέθηκαν αλυσοδεμένα εκατοντάδες παιδιά! Σκληρές εικόνες!

Η βιολογική μητέρα των κοριτσιών Skye Keyes είχε δει τις κόρες της τελευταία φορά την Παρασκευή και δήλωσε συντετριμμένη. «Είναι εφιάλτης, ένας τεράστιος εφιάλτης» είπε χαρακτηριστικά.

undefined

Η Keyes και ο σύζυγός της έβλεπαν τα κορίτσια τους κάθε εβδομάδα,και ανέφεραν πως είχαν χάσει την κηδεμονία τους επειδή πενθούσαν τον πρόωρο θάνατο ενός άλλου παιδιού τους.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της αστυνομίας, η οικογένεια έψαχνε απελπισμένα για τα κορίτσια όταν δεν τα βρήκε μέσα στο σπίτι, συνεχίζοντας το ψάξιμο στην πίσω αυλή και τη γειτονιά.
Οι θετοί γονείς γύρισαν σπίτι για να ξαναψάξουν την πίσω αυλή και τότε ανακάλυψαν τα κορίτσια μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι Raelynn και Payton ζούσαν με τους θετούς γονείς τους και ακόμα δύο αδέλφια για περίπου ενάμιση χρόνο.

«Ενώνουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και προσπαθούμε να καθορίσουμε τι οδήγησε στον θάνατό τους» τόνισε η αρχηγός της αστυνομίας.

Πηγή: eradio