Εξελίξεις για την υπόθεση στην Πάτρα: Τι συνέβη με τον 39χρονο που βίασε και τραυμάτισε την πρώην σύντροφο του;

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Εξελίξεις για την υπόθεση στην Πάτρα: Τι συνέβη με τον 39χρονο που βίασε και τραυμάτισε την πρώην σύντροφο του;

Τι συνέβη με τον 39χρονο που βίασε και τραυμάτισε την πρώην σύντροφο του; Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση στα Πάτρα!

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 39χρονος, ο οποίος αφού πρώτα βίασε την πρώην σύντροφό του, στη συνέχεια την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Ολα συνέβησαν στην περιοχή του Δρεπάνου και μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, για βιασμό και τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο, ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α' Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Η παθούσα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση.

Πηγή: protothema.gr

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του ανήμερα Χριστουγέννων!

Περιστατικό σοκ στην Πάτρα καθώς επιτέθηκε και μαχαίρωσε τη σύντροφό του ανήμερα Χριστουγέννων.

Ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του άνδρα με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει τη σύντροφό του, ανήμερα Χριστουγέννων. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών - Αθήνας στο ύψος του Δρεπάνου. Ωστόσο, μια τραγωδία είχε σημειωθεί στην Ηγουμενίτσα όταν μια 26χρονη βρέθηκε νεκρή σε σφοδρό τροχαίο.

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στον δρόμο και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εκεί κατονόμασε τον δράστη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να συλληφθεί.

Πάνω του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, όπου σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

athensmagazine.gr