Ασύλληπτος θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή θρύλος του ραδιοφώνου!

Θλίψη...

Ασύλληπτος θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή θρύλος του ραδιοφώνου!

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί με την είδηση πως άφησε την τελευταία του πνοή θρύλος του ραδιοφώνου! Σε βαρύ πένθος οι συγγενείς και οι φίλοι του, αλλά και οι θαυμαστές του!

Ο παραγωγός εισήχθη στο νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά η αιτία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή!

Ο λόγος για τον Don Imus, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 79 ετών, την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Τέξας. Ο ίδιος είχε μεγάλη καριέρα πάνω από 50 χρόνια στον χώρο.

πέθανε ραδιοφωνικός παραγωγός

“Η Deirdre, η σύζυγός του για 26χρονια, ο 21χρονος γιος του Wyatt, βρίσκονταν στο πλευρό του και ο γιος του Lt. Zachary Don Cates επιστρέφει από το εξωτερικό όπου υπηρετεί" αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Μεγάλη θλίψη είχε προκαλέσει και η είδηση πως πέθανε γνωστός δημοσιογράφος, σκορπίζοντας θρήνο στον δημοσιογραφικό χώρο!

Θλίψη! Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο!

Σε θλίψη έχει σκεπάσει τον χώρο των media η είδηση του θανάτου ενός πολύ σημαντικού προσώπου.

Ένας από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο έφυγε από την ζωή σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πυρά που εκτόξευσε κατά του Βερύκιου! - «Αυτός έχει το πρόβλημα...»!

Ο λόγος για τον Νίκο Νικολαρέα. Γεννήθηκε στη Μάνη, ενώ μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, στο οποίο έγινε γνωστός «Συνεργάτης χωρίς όνομα».

Δείτε ακόμη: Σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα πορνογραφίας!

Μπήκε στην τηλεόραση ως παραγωγός, ιδρύοντας την εταιρία «Εκλογή», ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης και της εταιρίας «Τομή».

Πένθος στο χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου! Πέθανε ο...

Πένθος έχει σκεπάσει τον χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου, καθώς έφυγε από την ζωή ένα λαμπρό όνομα.

Ο ηχολήπτης Χρήστος Παπαγιαννακόπουλος, πέθανε στο Μόντρεαλ όπου είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

undefined

Τη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Βασίλης Ρόζος με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Σήμερα έφυγε ένας ακόμη φίλος,ένα νέο παιδί.Ο Χρήστος Παπαγιαννακόπουλος ήταν πάντα χαμογελαστός.Όσο δύσκολα κι αν περνούσε ,εκεί στα ξένα που είχε πάει ,για να φτιάξει καλύτερα τη ζωή του,στον Καναδά ,όταν σου μιλούσε,σου έδειχνε πως ήταν αισιόδοξος πως κάτι θα γίνει και θα καλυτερεύσει η ζωή.Δυστυχώς σήμερα το πρωί ,άφησε την τελευταία του πνοή ,στο Εβραϊκό νοσοκομείο του Μόντρεαλ.Θέλω να πιστεύω, πως κάποιος θα ήταν δίπλα του να του κρατάει το χέρι στα τελευταία λεπτά της ζωής του.Φίλε ξεκουράσου,κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και θα μου τα πεις όλα….Όσοι τον γνωρίζαμε ας ανάψουμε ένα κεράκι για την ψυχούλα του».

Πένθος! Πέθανε ηθοποιός του Τατουάζ!

undefined