Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Στον εισαγγελέα αύριο ο βαφτισιμιός!

Όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες!

Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Στον εισαγγελέα αύριο ο βαφτισιμιός!

Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις! Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο ο βαφτισιμιός!

Άφαντο παραμένει το πτώμα του 52χρονου που δολοφονήθηκε από τον 21χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα!

Οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση των Πετραλώνων εστιάζονται στον ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, καθώς ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, προχώρησε το Σάββατο στην τραγική αποκάλυψη, και μολόγησε ότι τεμάχισε τη σορό του νονού του και την πέταξε στα σκουπίδια. Παρά ταύτα, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, δεν είχαν εντοπιστεί μέλη ή η σορός του θύματος στον ΧΥΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο , μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς του στα Πετάλωνα αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Η μητέρα έλυσε τη σιωπή της

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε από τα Πετράλωνα της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Ο 21χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση των Πετραλώνων, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.


Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Βρέθηκε η μητέρα του 21χρονου!

Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις! Βρέθηκε η μητέρα του 21χρονου! Τι λένε οι μαρτυρίες;

Οι αστυνομικοί την έψαχναν από χθες, καθώς υπήρχε μαρτυρία ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη είχε πει σε φίλους του 52χρονου πριν από δύο ημέρες ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια»!

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου. Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Στη χωματερή αναζητείται στο τεμαχισμένο πτώμα
Kλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνά στη χωματερή, καθώς από την Πέμπτη, που ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 52χρονο άνδρα, τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους στην περιοχή δύο φορές.

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 21χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του. Πάντως, ο Δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 50χρονου ανησύχησαν επειδή είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν και τον αναζήτησαν. Οταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο που ζει στην ίδια πολυκατοικία και αυτός ομολόγησε το έγκλημα. Οπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το Σάββατο, η μητέρα του είπε σε οικείους της ότι «πάω να βρω τον γιο μου, γιατί έκανε κομμάτια τον νονό του».

Ο 50χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 50χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Eτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, αστυνομικής συντάκτριας του Open Tv, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 21χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 50χρονο νονό του. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 21χρονου.

Να θυμίσουμε και το τραγικό συμβάν που έγινε στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι!

Πηγή: ethnos.gr