Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέθηκαν πέντε νεκροί μετά από κατολίσθηση!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέθηκαν πέντε νεκροί μετά από κατολίσθηση!

Ασύλληπτη τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως βρέθηκαν πέντε νεκροί μετά από κατολίσθηση! Τι έγινε ακριβώς και τι ανακοινώθηκε από τις αρχές;

Μεγάλος θρήνος για τις οικογένειες των θυμάτων!

Το δυστύχημα έγινε στις στοές ανθρακωρυχείου στην κινεζική επαρχία Σανσί, όπου σημειώθηκε κατολίσθηση! Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του δήμου Σουοτζού, η κατολίσθηση έγινε στις στοές ορυχείου που ανήκει στην εταιρεία Datong Coal Mine Group και είχε ως αποτέλεσμα να παγιδευτούν έξι άνθρωποι.

Και τα έξι άτομα απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου εκεί οι πέντε από αυτούς κατέληξαν από τα τραύματά τους.

Ο έκτος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, με τις αρχές να κάνουν έρευνα για τα αίτια της κατολίσθησης.

Να θυμίσουμε πως ακόμη μια τραγωδία έγινε με 6 νεκρούς σε πτώση ελικοπτέρου, ανάμεσα στα οποία ήταν και παιδιά!


Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτη τραγωδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη βόμβας!

Ασύλληπτη τραγωδία επικρατεί με την είδηση πως βρέθηκαν δεκάδες νεκροί από έκρηξη βόμβας! Τι ήταν αυτό που προκάλεσε το ατύχημα και τι ανακοινώθηκε;

Φόβοι για τουλάχιστον 50 νεκρούς!

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο, σε σημείο ασφαλείας στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου, είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη στο παγιδευμένο αυτοκίνητο ήταν τόσο ισχυρή, ώστε κατέστρεψε ολοκηρωτικά κι ένα λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές κολλεγίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμα ο αριθμός των ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Εκφράζονται φόβοι πως οι νεκροί προσεγγίζουν τους 50.

«Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυσή, μπορώ να επιβεβαιώσω πως περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι αερκετοί τραυματίστηκαν» ανέφερε αστυνομικός αξιωματούχος που βρίσκεται στο σημείο της έκρηξης.


Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια οργάνωση που να έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Να θυμίσουμε, πως υπήρξε πρόσφατα και έκρηξη από διαρροή αερίου σε πολυκατοικία, με πέντε νεκρούς!

Πηγή: protothema.gr

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών! Εκκενώνονται περιοχές!

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών σημειώθηκε πριν λίγο και εκκενώνονται περιοχές! Τι έχει συμβεί;

Οι Αρχές προειδοποιούν για νέες εκρήξεις, ενώ εκκενώνονται περιοχές σε ακτίνα 64 χιλιομέτρων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με το hellasjournal.com. Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έγινε σε χημικό εργοστάσιο στο Port Neches του Τέξας!

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά! Έκρηξη σε βενζινάδικο!