Έκτακτο τώρα: Αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Έκτακτο τώρα: Αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στα Δερβενοχώρια! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το απόγευμα της Δευτέρας από την Πυροσβεστική στην περιοχή Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια για τον εντοπισμό ενός 27χρονου, ο οποίος εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε την Πυροσβεστική και δήλωσε τον εγκλωβισμό του. Το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός, ωστόσο κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το ΙΧ του νεαρού αλλά όχι και ο ίδιος.


Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε που «έπεσαν» τα πρώτα χιόνια και τι αναμένεται στις περιοχές.

Θρίλερ! Αγνοείται 26χρονος από τα Χανιά!

Ένα θρίλερ και ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 26χρονου άνδρα που αγνοείται από τα Χανιά!

Πρόκειται για τον Νίκο Δράκο ο οποίος εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου από τα Χανιά και συγκεκριμένα από την περιοιχή του Κουμπέ, με συνέπεια έκτοτε οι οικείοι του να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε σήμερα (17/12) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από την ίδια του τη μητέρα.

Συγγενικά του πρόσωπα απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό του και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός, όταν εξαφανίστηκε ο Ευστράτιος Βαλσαμίδης!

Θρίλερ στην Καλλιθέα! 14χρονη που εξαφανίστηκε βρέθηκε στην Αλβανία! Σε σοκ οι Αρχές

Σε κανονικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με την 14χρονη που εξαφανίστηκε πριν από μέρες στην Καλλιθέα! Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα στην Αλβανία ενώ οι Αρχές βρίσκονται ακόμα σε σοκ με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης Μαρία Ντ., η οποία είχε χαθεί από την Καλλιθέα και βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μόνο μέρες, μία ακόμη εξαφάνιση παιδιού σημειώθηκε στη χώρα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατ΄αυτόν τον τρόπο μπήκε «τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία Ντ. βρέθηκε στην Αλβανία και είναι καλά στην υγεία της».

Όσον αφορά την εξαφάνιση της 14χρονης, όπως αναφέρει «To Χαμόγελο του Παιδιού», «για ακόμη μια φορά ανακύπτουν προβληματισμοί και εγείρονται ερωτηματικά που απαιτούν μια άμεση απάντηση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία ένα ανήλικο παιδί μόλις 14 ετών κατάφερε να περάσει τα σύνορα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές».
Πηγή: iefimerida.gr